Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
javio joj se i neymar

Cristiano Ronaldo pozvao k sebi najljepšu Hrvaticu, prihvatila je poziv i sve objavila

Ana Maria Marković nedavno se čula s Neymarom, a uskoro će upoznati i Ronalda.

Galerija Ana Maria Marković Ana Maria Marković Ana Maria Marković +1 Ana Maria Marković

Za Anu Mariju Marković mnogi govore da je najljepša hrvatska nogometašica, ali jedno je sigurno, najpoznatija je Hrvatica na društvenim mrežama.

Samo je na Instagramu prati tri milijuna ljudi, a baš je sa svojim pratiteljima podijelila sretnu vijest. Uskoro će upoznati Cristiana Ronalda, svog nogometnog idola.

Razlog njihovog susreta je sponzorske prirode. Naime, Markoviću je na suradnju pozvao Binance, globalna je tvrtka koja upravlja najvećom burzom kriptovaluta u smislu dnevnog volumena trgovanja kriptovalutama. Jedan od vlasnika je baš Ronaldo.

Sjajna hrvatska nogometašica i slavni Portugalac trebali bi snimiti zajednički video u sklopu reklamne kampanje, a datum točnog susreta nije poznat.

Slavnu Marković na Instagramu prate brojni poznati, a među njima je i Neymar koji joj često lajka fotografije.

Javio joj je se i Neymar

Marković je postala prava senzacija u svijetu ženskog nogometa, a odlično igra i na terenu za švicarski Grasshoppers.

Hrvatska nogometašica tako je dala intervju za švicarski 20Minuten i otkrila da joj se javio Neymar.

Navijači u Zagrebu Maksimir ovo ne pamti dugo vremena, a policija je objavila važne informacije za navijače divider

''Želim još ostati u Švicarskoj. Još nisam spremna za odlazak izvan države, ovdje me jako cijene'', započela je Marković pa dodala:

''Imam ponude iz engleske i njemačke nogometne lige, a najviše me zanima odlazak u Englesku'', rekla je hrvatska nogometašica.

Potom je komentirala i reprezentaciju Hrvatske, koja nije u svjetskom vrhu, a malo je i kritizirala odnos prema djevojkama u Hrvatskoj.

''Momčad je vrlo jaka, ali infrastruktura za žene uopće ne postoji. Ima jedan primjer koji pokazuje razliku između muškog i ženskog nogometa. Morale smo nositi mušku odjeću za treninge koja je stara godinama, dresovi su muškog kroja i meni osobno nedostaje poštovanje prema ženama u nogometu. S druge strane, imamo sjajne igračice, poput Ivane Rudelić (FC Bayern München) i Leonarde Balog (FC St. Pölten)

Brazilski nogometaš Neymar zapazio je hrvatsku nogometašicu na Instagramu i odlučio joj se javiti, uz to joj i lajka fotografije. Marković otkriva da je u kontaktu sa zvijezdom PSG-a, a pokušat će s njim popularizirati ženski nogomet.

''U kontaktu sam s nogometašima, ipak radimo isti posao. Dopisujemo se, ali samo na nogometnoj osnovi. Neymar je izvanredan nogometaš. Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti da podrži ženski nogomet i da će moći odraditi svoj dio posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog nogometa'', završila je Ana Maria Marković.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider