Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije prvi put

Nagelsmannu u 35. minuti utakmice protiv Bayera morali ukazati liječničku pomoć, razlog je bizaran

Bayern je protiv Bayera prekinuo svoj crni niz u Bundesligi, a oduševljeni Julian Nagelsmann ostao je bez glasa pri rezultatu 2:0 poslije trećine utakmice.

Julian Nagelsmann (Foto: Afp)

Nogometaši Bayern Munchena u petak uvečer su na domaćem terenu pobijedili Bayer Leverkusen s visokih 4:0 i slavili prvi put u pet bundesligaških utakmica zaredom.

Šefu Bavaraca Julianu Nagelsmannu stolica se opasno zatresla zbog tog crnog niza, a u 35. minuti sinoćnje utakmice zamalo je morao na bolovanje, naime morao je zatražiti liječničku pomoć jer je ostao bez glasa.

Julien Nagelsmann Oglasio se Kahn i otkrio sudbinu Juliana Nagelsmanna na klupi Bayerna divider

Taj ga problem muči već tri godine

Liječnik mu je odnekud izvukao tablete za glasnice, ovaj ih je popio i riješio problem. Učinak je bio jasno vidljiv već nekoliko minuta kasnije jer je uskoro snimljen kako glasno slavi treći gol svojih. Nagelsmann inače ima problema s "pucanjem glasa“, njemački Bild prenosi kako je zato liječnik bio spreman za intervenciju jer takav lijek inače ne nosi u svojoj torbi. 

Taj problem Bayernov trener vuče još od 2019. godine, kad mu se prvi put to dogodilo, bio je tad na klupi Leipziga na utakmici s Hoffenheimom. Navodno, mladi njemački trener tome pokušava doskočiti vježbama disanja, a u izjavi poslije utakmice glas mu je bio sasvim normalan.

Tablica Bundeslige:

Standings provided by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider