Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
komentar na događanja u klubu

Na Poljudu osvanula uvredljiva poruka kapetanu Hajduka: "On glup, a menadžer smeće"

Donedavni kapetan i najbolji strijelac Hajduka je, po svemu sudeći, odigrao svoje za Hajduk.

Poruka kod Poljuda (Foto: GOL.hr)

Na mostu koji spaja poljudski stadion s bazenima osvanula je poruka o recentnim događanjima u Hajduku.

"On glup, a menadžer smeće! Hajduk niko ucjenjivati neće!", stoji u poruci upućenoj Miji Caktašu i njegovu menadžeru, inače ocu Hajdukova igrača Darka Nejašmića.

Podsjetimo, Caktaš je dva dana ranije prebačen u drugu momčad iako se radi o kapetani i najboljem strijelcu kluba.

Rasplet je to koji se dao naslutiti još poslije izjave predsjednika Lukše Jakobušića, koji je nedugo nakon dolaska na tu poziciju rekao kako neće dopustiti da igraju oni igrači koji nemaju potpisan ugovor.

gol expired Transfer-bomba: Anas Sharbini vraća se nogometu! Prošla je cijela vječnost od njegove zadnje utakmice divider

"Kada sam došao, rekao sam da ću razgovarati sa svim igračima. Predsjednik je najavio, a igrači koji nemaju ugovor nego do ljeta bit će prebačeni u B momčad. Caktaš nam je važan igrač. Kada smo razgovarali s njim, uvijek je govorio da ne želi ostati. Pokušali smo mu pronaći što više opcija. Imali smo nekoliko ozbiljnih ponuda za njega, ali njegovi zastupnici nisu bili za to. Pokušali smo nakon toga produžiti s njim ugovor na još godinu dana, ali bio je jasan da ne želi produžiti. Nije želio spustiti ni euro od sadašnjeg ugovora. Moramo prihvatiti njegovu želju. Naša je želja zaštititi Hajduk", izjavio je sportski direktor Nikoličius tada za Dalmatinski portal.

Osim Caktaša, u drugoj momčadi završili su Bassel Jradi i stoper Božo Mikulić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider