Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
On je svoje odigrao

Iznenađujuća, ali ipak i očekivana vijest iz Hajduka: Kapetan Caktaš prebačen u drugu momčad!

Sportski direktor Hajduka potvrdio je kako je Mijo Caktaš prebačen u drugu momčad, skupa s Basselom Jradijem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mijo Caktaš je svoje za Hajduk odigrao! Vijest je to koju je potvrdio novopridošli sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Ovakav razvoj događaja za neke koji ne prate toliko detaljno možda će predstavljati iznenađenje s obzirom na to da se radi o kapetanu i najboljem strijelcu Splićana, međutim rasplet je to koji se itekako dao naslutiti još poslije izjave predsjednika Lukše Jakobušića, koji je nedugo nakon dolaska na tu poziciju rekao kako neće dopustiti da igraju oni igrači koji nemaju potpisan ugovor.

"Nije želio spustiti ni euro"

"Kada sam došao, rekao sam da ću razgovarati sa svim igračima. Predsjednik je najavio, a igrači koji nemaju ugovor nego do ljeta bit će prebačeni u B momčad. Caktaš nam je važan igrač. Kada smo razgovarali s njim, uvijek je govorio da ne želi ostati. Pokušali smo mu pronaći što više opcija. Imali smo nekoliko ozbiljnih ponuda za njega, ali njegovi zastupnici nisu bili za to. Pokušali smo nakon toga produžiti s njim ugovor na još godinu dana, ali bio je jasan da ne želi produžiti. Nije želio spustiti ni euro od sadašnjeg ugovora. Moramo prihvatiti njegovu želju. Naša je želja zaštititi Hajduk", izjavio je sportski direktor Nikoličius, prenosi Dalmatinski portal.

Caktaš prema sadašnjem ugovoru zarađuje 40.000 eura mjesečno, a na pitanje koliko su mu nudili u novom, Nikoličius je odgovorio:

"Nije u redu govoriti o konkretnim ciframa. To su povjerljive informacije, ali nudili smo mu produženje ugovora do ljeta 2022. godine."

Znači li to da su Caktaš i Bassel Jradi prebačeni u drugu momčad?

"Da, još uvijek su otvoreni transferi u nekim zemljama poput Rusije, Poljske, Norveške. Kao što je Adam otišao u Osijek, tako je moguće da i netko od njih ode", istaknuo je Nikoličius.

Osim Caktaša i Jradaija, u drugu momčad prebačen je i Božo Mikulić, 24-godišnji stoper koji se prošlo ljeto vratio s posudbe iz Slaven Belupa i kojem također ovog ljeta istječe ugovor.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider