Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
UŽAS

Na humanitarnoj utakmici četiri crvena i masovna tučnjava suigrača Bradarića i Balotellija

Kod domaćina su isključeni Federico Fazio i Lassana Coulibaly, a u turskim redovima Akaydin i Kevin Rodrigues.

Ribery (Foto: Afp)

Turski prvoligaš Adana Demirspor pobjednik je "trokut turnira" u Salernu koji je obilježila tučnjava igrača turskog kluba i Salernitane.

Trebao je to biti praznik nogometa i Salernu. Trokut turnir " Angelo Iervolino" je organiziran u spomen na pokojnog brata predsjednika Salernitane, a sav prihod bio je namijenjen u humanitarne svrhe.

Na tribinama stadiona Arechi se okupilo oko 6.000 gledatelja, sudjelovala su dva talijanska kluba, Salernitana u čijim redovima igra Domagoj Bradarić, i Reggina, te turska momčad Adana Demirspor koju trenira Vincenzo Montella, a predvodi "zločesti dečko" Mario Balotelli.

gol expired Hajduk saznao moguće protivnike ako prođe u playoff: Prijeti slavni španjolski klub! divider

U prvoj utakmici, a igralo se po 45 minuta, Reggina je pobijedila Adanu sa 1:0, no u drugom dvoboju između turskog sastava i Salernitane nastao je pravi kaos.

Sve je zakuhao turski branič Samet Akaydin zbog udaranja Nizozemca Reda Boulta. Sudac je odmah isključio turskog igrača, ali unatoč svemu nije mogao zaustaviti opći metež i tučnjavu koji su nastali.

Ivan Ljubić i Mateo Pukšar Bjeličin salto mortale: Sve što se događa u Osijeku izgleda kao Dead man walking divider

Kod domaćina su isključeni Federico Fazio i Lassana Coulibaly, a u turskim redovima Akaydin i Kevin Rodrigues. Na koncu su ekipe završile utakmicu sa po devet igrača, a Adana je slavila sa 3:1.

U zadnjem ogledu Salernitana je porazila Regginu sa 1:0 pa je trofej pripao Adani. Dodajmo kako Bradarić nije nastupio zbog ozljede.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider