Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
valverde dao zeleno svjetlo

Rakitić jedna od glavnih tema sastanka u Barceloni: Pao dogovor trenera i uprave

Hrvatski veznjak i dalje je jedna od glavnih tema u katalonskom velikanu.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Tri sata trajao je sastanak trenera Barcelone Ernesta Valverdea s dužnosnicima kluba zaduženima za sportsku politiku, a jedna od glavnih tema bio je Ivan Rakitić, piše katalonski Mundo Deportivo.

Prema njihovim informacijama, Valverde nije izričito zahtijevao ostanak niti odlazak pojedinih igrača. Odlučio je poštovati odluke uprave i raditi s momčadi kakvu oni sastave.

Što se tiče Rakitića, odluka je, prema Mundo Deportivu, prodaja ako dođe zadovoljavajuća ponuda. Rakitićeva vrijednost po Transfermarktu je 40 milijuna eura, a hrvatski veznjak često se spominje kao jedan od igrača koji bi mogao napustiti klub.

Osim o Rakitiću, na sastanku se pričalo i o Coutinhu, skupom pojačanju koje nije opravdalo očekivanja. Valverde navodno vjeruje Brazilcu i spreman mu je dati novu priliku, ali, kao i u Rakitićevu slučaju, prihvatit će njegovu eventualnu prodaju.

Datum početka priprema je 14. srpnja; dotad će igračka križaljka biti puno jasnija, a Katalonci pišu da se puno toga može promijeniti do tog datuma.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider