Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Može li bolesnije?

Internetom kruži fotografija tijela Emiliana Sale iz mrtvačnice

Koliko bolestan može biti ljudski um, nikada nećemo znati, pogotovo nakon posljednjeg bezosjećajnog čina.

Emiliano Sala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Engleska policija pokrenula je istragu nakon što su se na društvenim mrežama navodno pojavile fotografije preminulog nogometaša Emiliana Sale. Neki bolesni um navodno je provalio u mrtvačnicu u Bournemouthu, fotografirao tijelo nesretnog argentinskog nogometaša i ovih dana to objavio Twitteru.

Profil s kojeg je fotografija objavljena izbrisan je, a policija radi sve što je u njihovoj moći da pronađe odgovornog za ovaj grozan čin.

"Svjesni smo da fotografija kruži internetom i zgroženi smo time što je netko to učinio", rekao je glasnogovornik policije Dorset.

"Ovo su iznimno teška vremena za obitelj Sala i ne bi trebalo nanositi dodatnu bol ovakvim besramnim potezima. Istražujemo incident i radimo s nekoliko agencija da saznamo kako je netko uspio provaliti i snimiti fotografiju", zaključio je glasnogovornik.

Podsjetimo, Emiliano Sala poginuo je u avionskoj nesreći 21. siječnja, nedugo nakon što je potisao ugovor života s engleskim Premierligašem Cardiffom. Osim Sale preminuo je i pilot aviona David Ibbotson, no njegovo tijelo nikada nije pronađeno.

Prije nekoliko dana preminuo je i otac Emiliana Sale, Horacio, koji je doživio srčani udar. Priče iz Argentine kažu da se nije mogao pomiriti sa smrću svoga sina i da mu je srce jednostavno otkazalo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider