Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Korak do realizacije

Na pomolu velika razmjena Mourinha i Reala: ''Moramo raditi na inteligentan način''

Velški nogometni reprezentativac i krilni igrač Real Madrida Gareth Bale (30) korak je do povratka u Tottenham, dok bi u suprotnom smjeru trebao otići Danac Christian Eriksen (27).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju ''otočkih'' novina, Portugalac Jose Mourinho u siječnju želi pojačati redove Tottenhama, a prvi igrač na njegovoj listi želja je Gareth Bale, koji je za Spurse igrao do 2007. do 2013. nakon čega je za 100 milijuna eura preselio u redove 'Kraljevskog kluba'.

Velški reprezentativac se već dugo vremena spominje kao igrač koji napušta Real, dok je Danac davna želja Reala i čini se kako je dogovor moguć.

"Ja sam u Tottenhamu, znam profil kluba, znam projekt, znam viziju, znam ciljeve. Mi nikada nećemo biti kraljevi na tržištu, moramo na inteligentan način, kreativan način", kazao je Mourinho prije nekoliko dana.

gol expired Rakitić najavio oproštaj od reprezentacije: ''Već neko vrijeme nisam razgovarao s Dalićem, nije me zvao'' divider

Bale je u dresu španjolskog velikana upisao 244 nastupa i postigao 104 gola, osvojivši pritom 13 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka. Međutim, već duže vrijeme nije u prvom planu i na izlaznim je vratima kluba.

Eriksen je pak nedavno odbio produžiti ugovor i zbog toga je gurnut u drugi plan. Otkako je Mourinho preuzeo 'zamrznut' je na klupi i sigurno odlazi.

gol expired Real optimističan u dovođenje prve mete za iduću sezonu unatoč strašnoj konkurenciji divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider