Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
glasina s otoka

Mourinho za veliki novac dovodi svog prvog Hrvata nakon Luke Modrića?

Jose Mourinho navodno želi u Tottenham dovesti Bornu Barišića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dio engleskih i škotskih medija prenio je navodnu ekskluzivnu informaciju portala 90min.com prema kojoj Tottenham u svoje redove želi dovesti lijevog beka Rangersa i hrvatske reprezentacije Bornu Barišića.

Moramo naglasiti kako spomenuti portal nije na baš dobrom glasu, nešto u razini španjolskog ''trolerskog'' portala Don Balon i sličnih medija koji nisu poznati baš po provjerenim informacijama.

No nije nemoguće da se Jose Mourinho zbilja interesira za hrvatskog beka koji igra sjajno u Glasgowu. U sezoni je skupio nevjerojatnih 14 asistencija uz dva postignuta zgoditka i jedan je od najvažnijih igrača Stevena Gerrarda.

gol expired Dalić objavio popis za predstojeće utakmice: ''Namjerno smo stavili toliko igrača'' divider

Barišić će zaigrati na Euru, što će biti dodatni izlog za moguće kupce, a ako stigne u Tottenham, bit će to još jedan Hrvat u klubu kojem su hrvatski mediji tepali ''Crottenham'' u doba Harryja Redknappa.

Također, bio bi to prvi hrvatski igrač kojeg je doveo jedan od najvećih potrošača u svijetu nogometa Jose Mourinho, nakon Luke Modrića, kojeg je doveo u Real.

Spominje se cifra od 25 milijuna eura, što bi svrstalo Barišića u najveće transfere među hrvatskim nogometašima. Spursi pak uistinu i tragaju za lijevim bekom, pa su mnogi spremni povjerovati u ovakva pisanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider