Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKVO IZNENAĐENJE

Mourinho posjetio Vatrene i sjeo s trojcem: "Jedan je igrao za mene, drugi će igrati, a treći..."

Vrlo dragog gosta dobila je hrvatska reprezentacija u Portugalu.

Jose Mourinho (Foto: Afp)

Dan prije posljednje pripremne utakmice za Europsko prvenstvo, koju će odigrati Portugal i Hrvatska, Vatrene je u hotelu posjetio jedan od najvećih trenera u povijesti, Jose Mourinho.

On je odlučio posjetiti svog bivšeg igrača, Luku Modrića, kojeg je upravo osobno doveo iz Tottenhama u Madrid, ali također i Dominika Livakovića, čiji će biti trener od iduće sezone u Fenerbahčeu

Livakovićev susret s novim trenerom

Kako je Dominik bio već na pripremama s reprezentacijom, kad je Mourinho preuzeo njegov klub, ovo je njihov prvi službeni susret trenera i igrača, a vrlo lako moguće i prvi osobni susret uopće.

Mourinho je na Instagramu podijelio fotorafiju na kojoj se nalazi s Modrićem i Livakovićm, ali i s Mariom Mandžukićem, uz značajnu poruku.

"Jedan je igrao za mene, drugi će igrati za mene, treći nije igrao za mene, ali bih volio da je", napisao je Mourinho, time pokazavši koliko cijeni naše nogometaše.

Mourinho će u subotu pratiti susret naše reprezentacije i Portugala, a uskoro nakon toga će otputovati u Njemačku.

Već prije nego je preuzeo Fener je izjavio kako mu je plan ovog ljeta uživati u nogometu te pogledati što više utakmica Europskog prvenstva uživo. Nadamo se da će više puta pogledati i našu reprezentaciju te im donijeti sreću.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider