Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ismijavaju ga i njegovi

VIDEO Mourinho 'opeglao' Contea, pa postao predmet sprdnje

Jose Mourinho doživio je jedan od najgorih poraza u svojoj trenerskoj karijeri kada se s Manchester Unitedom vratio na Stamford Bridge...

Kada je Jose Mourinho preuzimao Manchester United mnogi su bili uvjereni da će od te momčadi stvoriti neprobojnu utvrdu koja će živjeti od golova Zlatana Ibrahimovića. Međutim, United je u devet kola primio 12 pogodaka te ima svega 14 bodova na svom kontu, a Ibra je suparničku mrežu zatresao četiri puta. Čisto za usporedbu, osporavani Louis van Gaal imao je 19 bodova u svojoj prvoj sezoni nakon devet kola.

Ove nedjelje Mourinho se s Unitedom, koji je ovoga ljeta odradio najskuplji transfer svih vremena kada je doveo Paula Pogbu iz Juventusa, vratio na londonski Stamford Bridge gdje je u dva navrata vodio Chelsea s kojim je osvojio tri naslova engleskog prvaka. Nakon svega pola minute njegova je momčad kapitulirala uslijed velike pogreške Chrisa Smallinga i Daleyja Blinda. Od tog trenutka sve je krenulo nizbrdo po Mourinhovu momčad (poraz 4:0), a uz to karizmatični portugalski trener postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama.

Ismijao ga je i njegov bivši igrač Eidur Gudjohnsen, Islanđanin koji je bio dio Mourinhove momčadi 2005. godine koja je osvojila naslov prvaka.

"Jose i dalje zna kako izvući ono najbolje iz Chelseaja", napisao je islandski nogometaš na svom Twitter profilu.

I nije to jedina smiješna stvar koju će Mourinho pročitati kada se domogne mobitela. Bilo je tu još pregršt drugih pošalica, a najzanimljivije donosimo u nastavku teksta.

Treba istaknuti i njegov kratki razgovor s Antoniom Conteom na kraju dvoboja. Prema pisanju Sky Italije Mou je na talijanskom poručio Conteu.

"Ne nabrijavaš publiku kad zabiješ za 4:0. To se radi kod 1:0. To što si napravio je ponižavajuće", rekao je Portugalac šest godina mlađem kolegi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider