Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lijepi doček, a onda...

Ovakav povratak u London Mourinho nije mogao ni zamisliti: Chelsea 'izbušio' United!

U posljednjoj utakmici 9. kola engleske Premierlige Chelsea je na svom Stamford Bridgeu isprašio Manchester United...

Jose Mourinho vratio se na Stamford Bridge, ali po prvi puta kao trener neke druge engleske momčadi. Domaći igrači nisu imali milosti prema njegovom Manchester Unitedu u posljednjoj utakmici 9. kola engleske Premierlige te su ju izbušili s čak 4:0!

Bila je to demonstracija apsolutne moći momčadi koju vodi Antonio Conte. Sve je krenulo zagrljajem Chelseajeve legende Johna Terryja i njegovog dragog trenera Mourinha prije utakmice, a kada je sudac dao zvižduk za početak čekalo se svega 30 sekundi za prvi pogodak!

Marcos Alonso uputio je daleku loptu prema naprijed, Chris Smalling očajno je pogriješio u obrani, Pedro se domogao lopte i zaobišao Davida De Geu te potom mirno zabio za 1:0. Na licu Josea Mourinha vidlo se da mu je prvotni plan pao u vodu nakon manje od minutu igre.

Da nije bilo De Gee na golu United je mogao stradati i puno teže, no u konačnici je Chelsea zabio 'samo' četiri komada. Do kraja prvog poluvremena gol je postigao i Tim Cahill, a onda su u nastavku mrežu zatresli Eden Hazard i N'Golo Kante. Posebno je lijep bio pogodak Kantea koji je nanizao nekoliko igrača i neobranjivo pogodio donji desni kut De Geina gola.

Chelsea je pobjedom skočio na četvrto mjesto i ima 19 bodova, bod manje od vodećeg trojca Manchester City, Arsenal, Liverpool.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider