Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''UPITNA REGULARNOST''

Mourinho poludio zbog kazne Juventusu: ''Smiješno, osvojili su te bodove na terenu''

Jose Mourinho nije bio oduševljen viješću o kazni Juventusu.

Jose Mourinho (Foto: Afp)

Možda se njegova reakcija neće baš svidjeti navijačima Rome, ali Jose Mourinho je čovjek od principa. Voljeli ili ga ili ne, njegovi stavovi često će podići obrve, a tako je bilo i nakon utakmice Rome i Salernitane u ponedjeljak navečer.

Njegova je momčad kiksala u borbi za Ligu prvaka jer je 2:2 protiv Salernitane bilo veliko iznenađenje na Olimpicu. No do nekoliko sati prije utakmice nisu niti znali da mogu izboriti Ligu prvaka.

Juventus Novi šok za Juventus: U nekoliko sati ostali bez deset bodova pa teško poraženi od kluba Marka Pjace divider

 

Nije mu najbolje sjela vijest kako se u samoj završnici sezone, dva kola prije kraja, Juventusu ipak oduzima deset bodova zbog nepravilnosti u poslovanju i malverzacijama na financijskom planu.

''Pa to je smiješno. Do kraja su dvije utakmice. Oni su te bodove osvojili na terenu i nije im lako, dvije su utakmice do kraja. Da smo to znali prije utakmice s Monzom ili Bolognom, naš bi pristup bio drugačiji'', rekao je Mourinho.

''Žao mi je svih i mog kolege Maxa Allegrija. Svih koji su ovime pogođeni. Regularnost prvenstva je ugrožena i ne želim više o tome govoriti'', oštar je bio Mourinho.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider