Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rigao vatru

Mourinho održao jednu od najluđih presica: "Jedan igrač nas je izdao, rekao sam mu da ode u siječnju"

Roma je ponovno kiksala u Serie A i njezin zaostatak za onim najboljima sve je veći.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 13. kolu talijanske Serie A novo razočaranje svojim navijačima priuštila je Roma, koja na gostovanju nije uspjela pobijediti Sassuolo.

Rimljani su u kasnoj fazi utakmice, u 80. minuti, došli u vodstvo preko Tammyja Abrahama, ali nisu izdržali do kraja. Pet minuta kasnije primili su pogodak i ostali bez dva dragocjena boda, nakon čega je njihov trener Jose Mourinho kiptio od bijesa.

Na konferenciji za medije bilo je izuzetno zanimljivo. U situacijama poput ove Mourinho je nebrojeno puta znao izjaviti nešto što bi okupiralo naslovnice, ali ne sjećamo se da je imao istup poput ovog sinoćnjeg.

Potjerao Karsdorpa?

Rigao je vatru i okomio se na jednog od svojih igrača.

"Bili smo momčad koja je željela pobjedu protiv teškog protivnika i žao mi je što su napori ove momčadi iznevjereni stavom jednog neprofesionalnog igrača. Večeras sam ukupno koristio 16 igrača i svidio mi se stav njih petnaestorice. Ovaj jedan u siječnju mora naći novi klub", poručio je Mourinho.

Na pitanje želi li otkriti o kome se radi, odgovorio je:

"Neću vam reći."

Naravno, talijanski mediji odmah su počeli nagađati tko bi mogao biti dotični prvotimac Vučice koji je razbjesnio Mourinha. Corriere dello Sport piše da je riječ o nizozemskom beku Ricku Karsdorpu, koji je ušao kao zamjena umjesto Zekija Celika i imao niz pogrešnih poteza u drugom poluvremenu.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider