Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bavarci konačno živnuli

To je bilo strašno bolno: Evo kako je Tuchel motivirao zvijezde Bayerna uoči Lazija

Trener Bayerna Thomas Tuchel kaže da je slomio nožni prst nakon što je udario po vratima uoči utakmice s Lazijom.

Thomas Tuchel (Foto: Afp)

Bayern je pobijedio 3:0 Lazio u Münchenu i plasirao se s ukupnih 3:1 u četvrtfinale Lige prvaka. Bavarci su konačno odigrali dobru utakmicu, a Thomas Tuchel održao je strastven govor uoči utakmice i platio cijenu.

Luka Modrić na pripremama Dinama Zajec rastužio navijače Dinama nakon odgovora o Modriću i otkrio Lukinu budućnost divider

Govoreći za CBS Sports nakon utakmice, Tuchel je rekao da je možda slomio nožni prst tijekom govora.

"Boli, bolno je. Moj zadnji govor prije nego što smo izašli prije utakmice, udario sam nogom u vrata i bila je to pogrešna tehnika, pa se čini kao da sam slomio palac", rekao je Tuchel Peteru Schmeichelu nakon utakmice.

Tuchel udario po vratima nogom i slomio palac 

Thomas Tuchel napušta klupu Bayerna na kraju sezone. Kako stvari stoje, Bayern će ove sezone teško do naslova prvaka Njemačke jer mu Bayer Leverkusen bježi čak 10 bodova, pa je Tuchelu i Bayernu Liga prvaka jedina šansa za osvajanje velikog trofeja.

Kylian Mbappe VIDEO PSG ponovo sredio Sociedad: Mbappe pokazao zašto je doktor za gostovanja u Ligi prvaka divider

Možda će Tuchelov motivacijski govor s posljedicom slomljenog palca i glatka pobjeda nad Lazijem biti prekretnica za Bavarce, koji cijelu sezonu igraju prilično loše, no još su uvijek živi u Ligi prvaka i sve je moguće.

Ne bi bilo prvi put da neka momčad nakon loših partija većim dijelom sezone naposljetku osvoji Ligu prvaka. Sjećamo se Chelseaja koji je baš s Tuchelom na čelu 2021. osvojio Ligu prvaka nakon što su londonski plavci trokirali cijelu jesen. Razlika je u tome što je Tuchel preuzeo Chelsea u siječnju te godine, a na klupi Bayerna je od početka sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider