Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ma tko ih ne bi volio

Trenutak Chiellinija i Buffona koji je oduševio nogometni svijet

Dvije talijanske zvijezde i nogometni veterani Giorgio Chiellini i Gianluigi Buffon još jednom su pokazali zašto su posebni igrači.

Galerija Gianluigi Buffon i Giorgio Chiellini (Foto: AFP) Gianluigi Buffon i Giorgio Chiellini (Foto: AFP) Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini i Andrea Barzagli (Foto: AFP) +1 Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini i Andrea Barzagli (Foto: AFP)

Juventus je preokretom došao do velike pobjede na Wembleyju i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka. Bilo je tu i sudačkih repova. Poljski je sudac vrlo lako mogao dosuditi kazneni udarac za oba sastava, u 13. minuti kada je Chiellini s poda igrao rukom i nakon što je Verthongen u kaznenom prostoru srušio Douglasa Costu.

Iako, nitko od sudaca nije vidio sporne prekršaje i obje su momčadi ostale uskraćene za jedanaesterac. S druge strane, nakon vodećeg pogotka Sona izgledalo je kao da će Stara dama ispasti iz Lige prvaka, no Juve je u drugom dijelu okrenuo rezultat i izborio nastavak natjecanja.

U završnici susreta uslijedila je opsada Juventusova gola. Sijevalo je sa svih strana. Najbliže golu bio je Kane koji je u 89. minuti uzdrmao vratnicu i tako propustio priliku izboriti barem produžetak.

Nakon utakmice posebnu pažnju privukli su Chiellini i Buffon. Njih su dvojica, naime, tijekom opsade u jednom trenutku pokazali izljev emocija nakon briljantne obrambene reakcije Chiellinija, pokazujući nevjerojatnu strast i želju za pobjedom u toj utakmici.

Strast je jedna od stvari koju nogometni fanovi vole, a kada dođe od takva dva imena svjetskog nogometa, tim je bolje.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider