Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mora u izolaciju

Panika u Evertonu: Jedan igrač pokazivao simptome, svima poručeno da se drže što dalje od kluba

Engleska Premierliga odlučila je u petak suspendirati sve svoje utakmice do 4. travnja zbog širenja koronavirusa, a novi slučaj pojavio se u momčadi Evertona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U petak je objavljeno da su trener Arsenala Mikel Arteta i nogometaš Chelseaja Callum Hudson-Odoi pozitivni na koronavirus zbog čega su nogometaši i pomoćno osoblje oba kluba stavljeni u izolaciju.

Nakon toga se u problemima našao i Everton. Cijeloj prvoj momčadi i trenerskom osoblju kluba rečeno je da ostanu kod kuće nakon što je jedan igrač završio u sedmodnevnoj samoizolaciji kao mjerom opreza protiv širenja koronavirusa.

gol expired Staje i Premierliga: Englezi na tri tjedna stopirali nogomet, otkazali i prijateljske utakmice divider

''Igrač je u četvrtak navečer prijavio visoku temperaturu i mora u izolaciju od sedam dana. Klub je u kontaktu s igračem i nadgleda zdravlje svih igrača i osoblja kluba'', navodi se u klupskom priopćenju.

Kao mjere predostrožnosti, Everton je zatvorio terene za trening, Goodison park i klupske prostorije.

''U skladu s vladinim smjernicama, niti jedan drugi igrač u ovoj fazi nije u samoizolaciji, ali trening centar je zatvoren kao mjera opreza, a osoblju, uključujući i igračima, rečeno je da se drže što dalje od kluba'', stoji u izjavi kluba.

gol expired Nogometaš Chelseaja tvrdi da je pobijedio koronavirus u rekordnom roku: "Vidimo se uskoro" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider