Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POTPISAO JE!

U Liverpoolu mogu odahnuti: Riješeno najveće moguće pojačanje za naredne sezone

Mohamed Salah potpisao je novi ugovor s Liverpoolom, koji bi ga u Redsima trebao ostaviti do daljnjeg.

Mohamed Salah i Toni Kroos (Foto: Afp)

Priča koja se odvijala od završetka prošle nogometne sezone napokon je završena. Liverpool je uspio odraditi najvažniji posao u ovom prijelaznom roku.

U klubu su zadržali svog najboljeg igrača Mohameda Salaha, koji je napokon stavio potpis na novi ugovor. 30-godišnji Egipčanin do sada je s Redsima bio vezan do ljeta iduće godine pa je postojao strah da bi mogao napustiti klub.

Salah stays

Ipak, kako je sad objavljeno na svim klupskim kanalima, Salah je produžio vjernost s Liverpoolom, a sve su u klubu ukrasili i vrlo zanimljivim prigodnim videom objavljenim na društvenim mrežama.

Uz široki osmijeh na licu, Mo je na kraju rekao "Salah stays", odnosno obznanio je svoj ostanak, moguće i do samog kraja karijere.

On je u Liverpool pristigao 2017. godine iz Rome, gdje je odigrao odlične dvije sezone nakon dolaska iz Chelseaja, gdje nije dobio pravu priliku.

Statistika mu je nevjerojatna

Povratak u Premier ligu bila mu je prava odluka, budući da je u 254 službena nastupa upisao 156 golova i 63 asistencija, postavši jedan od najboljih nogometaša svijeta i stalni kandidat za Zlatnu loptu.

"Osjećam se sjajno i uzbuđen sam što ću ponovno osvajati trofeje s ovim klubom. Ovo je sretan dan za sve nas. Da, trebalo mi je malo vremena da razmislim, no sad je sve rješeno i trebamo se fokusirati na ono što slijedi. Posljednjih pet ili šest godina vidjeli smo da klub konstantno napreduje. Prošle sezone umalo smo osvojili četiri trofeja, bez posljednja dva ostali smo u zadnjem tjednu sezone. Mislim da smo u dobroj poziciji boriti se za svaki trofej. Trebamo samo naporno raditi i imati dobru viziju", izjavio je Salah za službene web stranice kluba.

Liverpool za sada nije puno mijenjao. Ono najvažnije je svakako odlazak Sadija Manea, ali i akvizicija najskupljeg igrača u povijesti kluba, Darwina Nuneza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider