Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
postaje kapetan

Modrićev agent potvrdio da je blizu dogovora s Realom: Kraljevski klub oduševila Lukina gesta, procurilo koliko će zarađivati

Luka Modrić odbio je sve ostale ponude glatko i pristao na dvostruko manju plaću nego dosad. To je Florentinu Perezu izgleda bilo dovoljno, njegov agent Vlado Lemić tvrdi kako je dogovor za produljenje blizu.

Luka Modrić i Florentino Perez (Foto: Profimedia)

Hrvatski kapetan Luka Modrić došao je u ono doba godine kad se razgovara o njegovoj budućnosti. Legenda Real Madrida spada u kategoriju starijih igrača s kojima se ugovori produljuju svake sezone, a sad čeka novi koji će vrijediti za sljedeću sezonu.

Španjolski mediji pišu novi jednogodišnji ugovor je spreman, a čini se kako Luka nema namjeru biti bilo što drugo u bliskoj budućnosti, nego igrač Real Madrida. Naprotiv, tvrde kako je spreman potpisati na dvostruko manje uvjete od onih po kojima je sad pod ugovorom.

Luka Modrić VIDEO Snimak za povijest: Ovo je Modrićev prvi seniorski gol u karijeri divider

To bi značilo da će sljedeće sezone zaraditi pet milijuna eura, a ovo je potvrdio i njegov menadžer Vlado Lemić za arapske medije.

"Očekujem da će se dogovoriti. Najvjerojatnije će ostati u Realu još godinu dana i nastaviti pisati povijest“, rekao je.

Luka Modrić Luka Modrić izašao pred upravu Reala i rekao im što točno želi divider

Istu sudbinu, na njegovu žalost, neće doživjeti još jedan Realov kapetan, Nacho Fernandez, s kojim će navodno zaključiti suradnju na kraju sezone, a to bi značilo da će Modrić još skočiti u hijerarhiji kapetana i s pozicije jednog od dokapetana postati kapetan Reala.

Modrić je u svojoj bogatoj karijeri u Kraljevskom klubu osvojio čak 25 trofeja, a još jedan smiješi mu se u finalu Lige prvaka. Dobije li Real Borussiju prvi dan lipnja, Modrić će se dodatno učvrstiti kao klupska legenda, o stane li još godinu dana, imat će priliku još dobro popuniti svoju ionako bogatu trofejnu riznicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider