Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
naklonio se ibri

Modrić se zbunio na pitanje tko je najbolji na svijetu i iskreno dogovorio: ''Messi ili Ronaldo? Ma...''

Dijelove intervjua Luke Modrića za švedsku televiziju prenose sportski mediji diljem svijeta.

Luka Modrić i Lionel Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić nedavno je dao intervju za švedsku SVT. Američki ESPN odmah je izvukao dijelove koji su posebno zanimljivi američkoj publici, jer zvijezda Reala nije odbacila mogućnost da se preseli u MLS.

''Nikad ne znate što će se dogoditi. Imam još dvije godine ugovor u Realu. Uvijek sam govorio da bih htio u Madridu završiti karijeru, ako je moguće. Ali ako nije, mogu se zamisliti u SAD-u'', rekao je Modrić kojeg španjolski tabloidi svakog dana sele u neki novi klub.

Naravno, pitanje oko američkog MLS-a Modrić je dobio zbog nedavnog odlaska Zlatana Ibrahimovića u LA Galaxy.

''On je zadnjih 10-20 godina bio veliki igrač, jedan od najboljih napadača. Donio je odluku i želim mu sve najbolje u budućnosti. Želim da još igra, da uživamo u njegovoj čaroliji'', poručio je Luka.

A španjolskim je medijima bio zanimljiv dio intervjua u kojem ga novinar pita ''vječno'' pitanje koje sve već pomalo živcira. Tko je najbolji na svijetu, Messi ili Cristiano? Igrači Reala i Barcelone moraju kao papagaji ponavljati da je, naravno, najbolji njihov sugirač.

No Modrić se izgleda malo zbunio, odnosno bio je iskreniji nego što bi se očekivalo od igrača Reala i Barce prilikom odgovora na to pitanje.

''Obojica. Ma obojica su veliki igrači. Ovisi o tome što vam se više sviđa kod jednog ili drugog. Ja ih ne volim uspoređivati'', rekao je Modrić, ali na kraju ipak poručio:

''Za nas u Realu Ronaldo je najbolji.''

Pogledajte odgovor.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider