Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakva skromnost

Modrić ispisao povijest pa oduševio potezom običnog smrtnika: "Da sam na mjestu tog vozača…"

Hrvatski kapetan Luka Modrić osvojio je 25. pehar s Real Madridom.

Luka Modrić i Brahim Diaz (Foto: Afp)

Luka Modrić je osvojio novu, ukupno četvrtu titulu španjolskog prvaka s Real Madridom.

Na utakmici protiv Cadiza (3:0) postao je najstariji Realov igrač u La Ligi sa 38 godina i 238 dana, ali i najtrofejniji igrač u povijesti madridskog kluba. Hrvatski kapetan sada ima 25 pehara u bogatoj kolekciji, koliko imaju još trojica igrača, a do kraja sezone još može dignuti ušati pehat, odnosno Ligu prvaka.

Budući da su nogometaši Girone preokretom svladali Barcelonu, Madriđani su četiri kola prije kraja i matematički potvrdili naslov prvaka, tako da je slavlje moglo početi. Na stadionu je nastala potpuna ludnica, a mnoštvo navijača je ispratilo svoje ljubimce glasnim ovacijama sa Santiago Bernabeua.

Gotovo sve Realove zvijezde su napustile stadion u luksuznim automobilima ili s privatnim vozačima, izuzev Modrića koji je za sebe i obitelj pozvao taksi, otkrila je poznata španjolska novinarka Arancha Rodriguez.

Modrić je sve oduševio svojom skromnošću, a da je i kojim slučajem pala koja "kapljica više", postupio je i više nego razumno.

"Zamislite da ste taksist koji je dobio poziv da dođe do Bernabeua. Mislite da ćete tamo pokupiti običnog navijača i onda ugledate Luku Modrića s obitelji! Da sam na mjestu tog taksista, sigurno bih dobio srčani udar", napisao je jedan navijač u komentarima ispod objave koja je izazvala oduševljenje.

Vila Luka Modrića u Zagrebu Poznati holivudski glumac iskrcao 11 milijuna eura da bi bio susjed Luke Modrića divider

Luka Modrić FOTO Pogledajte kako se Marca poklonila Modriću: Samo rijetki imaju ovakvu čast divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider