Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ususret Ligi nacija

VIDEO Modrić, Perišić, Lovren, Brozović i Kovačić trenirali po posebnom programu

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening uoči dvije utakmice u Ligi nacija.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se danas u Zagrebu za utakmice Lige nacija protiv Danske i Austrije. Vatreni će protiv Danaca igrati u četvrtak, a okršaj s Austrijom u Beču igrat će se u nedjelju.

Novi radni tjedan izbornik Zlatko Dalić i društvo otvorili su lakšim treningom na Maksimiru, a za Dnevnik Nove TV javio se Milan Stjelja.

gol expired Hrvatski nogometaši stigli u Zagreb: Borna Barišić na meti turista divider

Završio je na najbolji način jer se nitko nije ozlijedio. Petorica stožernih igrača reprezentacije trenirali su odvojeno, kapetan Modrić, Lovren, Perišić, Brozović i Kovačić odradili su nekoliko krugova oko travnjaka i otišli ranije na odmor, ali ne zbog problema s ozljedama, nego u dogovoru s Dalićem.

Za utakmice u Ligi nacija su dva cilja, prvi je osiguravanje ostanka u elitnoj skupini Lige nacija, za što je potreban još samo jedan bod u preostale dvije utakmice.

gol expired Dalić najavio mogućnost veznjaka na desnom beku i naglasio: "Tko se tako bude ponašao, neće u Katar!" divider

Na stolu je i mogućnost osvajanja skupine, čime bi Vatreni ostvarili povijestan plasman na Final Four Lige nacija. Dvije pobjede bi nas sigurno tamo odvela, a u slučaju povoljnih rezultata na ostalim utakmicama, moglo bi biti dovoljno i samo četiri boda.

Više saznajte u prilogu na početku teksta.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider