Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luka kao mladić

Modrić odigrao svih 90 minuta: Hrvatski kapetan razigrao Real i dobio dobre ocjene

Real je pobijedio Chelsea 2:0 u Londonu i plasirao se u polufinale Lige prvaka, a Luka Modrić bio je među boljim igračima utakmice.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Real Madrid slavio je protiv Chelseaja 2:0 u uzvratu u Londonu i s ukupnih 4:0 lako se plasirao u polufinale Lige prvaka. Oba gola postigao je Brazilac Rodrygo, koji je bio najbolji igrač utakmice.

Rodrygo slavi pogodak sa suigračima iz Reala Real Madrid slavi veliku pobjedu u Londonu: Modrić i Kraljevi prošli u polufinale Lige prvaka divider

Prema svim ocjenama, Luka Modrić bio je među boljim pojedincima. Dobio je dobre ocjene u gotovo svim medijima i statističkim portalima. Iako s 37 godina na leđima, hrvatski kapetan odigrao je svih 90 minuta. Suvereno je dirigirao igrom Kraljevskog kluba, pogotovo u drugom poluvremenu, koje je Real odigrao osjetno bolje nego prvo.

"Od manje prema više. U trenutku kada je počeo više utjecati na igru, Real je bivao opasniji. Imao je jedan sjajan prodor i odličan udarac, koji je Kepa odbio u korner", opisala je madridska Marca Modrićevu igru, koju je ocijenila s vrlo dobrom sedmicom, dok mu je As podario dva pika, kao i većini igrača Reala. 

U prvom dijelu Chelsea je bio bolji, promašio je dvije velike šanse i to mu se osvetilo u nastavku. U tim trenucima Thibaut Courtois opet je sačuvao Madriđane od nezgodne situacije. Da je Chelsea poveo, tko zna kako bi se utakmica razvijala.

Iskusna momčad Reala čekala je svoju šansu i dočekala ju je u 53. minuti, kada je Rodrygo zabio prvi gol i odveo utakmicu u drugom smjeru.

Mateo Kovačić utopio se u osrednjost Chelseaja, kojem je očito najveća boljka realizacija. Među plavim bluzama nema pravog golgetera, čak ni osrednjeg. To je problem koji Chelsea ima već odavno. Ne kaže se uzalud da je u nogometu najteže postići gol. Takvih igrača nema previše, teško ih je naći čak i kada plaća klub koji zlatnika ima previše.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider