Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nahvalio jednog suigrača

Modrić uoči velikog uzvrata razgalio navijače Reala: "Ne mogu reći više od toga, ali..."

Ove srijede Real Madrid Liverpoolov je gost u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, kojem ugovor s Real Madridom istječe 30. lipnja, rekao je u utorak kako se pregovori o produženju odvijaju dobro pa očekuje igrati na Santiago Bernabeuu i iduće sezone.

"Obnova mog ugovora odvija se dobro, ali ne mogu reći više od toga. Ovdje sam jako sretan te očekujem da ću nastaviti igrati ovdje i iduće sezone", izjavio je 35-godišnji Modrić na konferenciji za medije uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka s Liverpoolom. Real Madrid će u srijedu braniti u gostima prednost od 3:1.

"Bit će to zahtjevna utakmica u kojoj moramo biti na razini ovog natjecanja. Moramo raditi ono što smo radili i u prvoj utakmici, braniti se kao momčad i napadati kao momčad. Mi se ne idemo braniti nego opet pobijediti", rekao je Modrić, koji je s Real Madridom osvojio Ligu prvaka 2014., 2016., 2017. i 2018. godine.

"Fizički smo istrošeni, ali moramo izdržati"

Smatra da Liverpool neće biti u prednosti jer se zbog pandemije igra bez publike.

"Igranje doma nije prednost, nogomet je sada takav. Osobno bih više volio igrati na prepunom Anfieldu", istaknuo je najstariji igrač u svlačionici Real Madrida.

gol expired Kapetan Real Madrida Sergio Ramos pozitivan na koronavirus divider

Kraljevski klub odlazi na gostovanje nakon pobjede od 2:1 nad najvećim rivalom Barcelonom u španjolskom prvenstvu.

"Fizički smo dobro, doduše prilično istrošeni, no moramo izdržati. Naporno smo radili tijekom devet mjeseci da bi smo bili ovdje pa se sada ne smijemo žaliti na umor niti na bilo što drugo. Moramo ostati profesionalci. Nadam se da će na kraju stići nagrada za čitav taj napor", izjavio je Modrić, kojemu će susret protiv Liverpoola biti 40. utakmica ove sezone.

"Ja sam zadovoljan što pomažem ekipi, dobro se osjećam. Moram nastaviti ovako, no nije sada trenutak za uspoređivanje sezone s prethodnima", napomenuo je.

U utorak je Florentino Perez dobio novi predsjednički mandat na čelu Real Madrida do 2025. godine. Tijekom njegova mandata u kolovozu 2012. doveden je Modrić iz Tottenhama.

"Čestitam predsjedniku na novom mandatu. Sigurno ima veliku želju izgraditi snažnu ekipu premda ju već imamo", rekao je Modrić.

gol expired Perez ostaje na čelu Kraljevskog kluba: Moćni milijarder planira dovesti dvije velike zvijezde i zadržati Real na vrhu piramide divider

Posljednjih se dana nagađa da francuski napadač Kylian Mbappe ne želi produžiti ugovor s PSG-om jer se sprema otići u Real Madrid na ljeto.

"Ne znam što bih vam rekao. Pojavljuju se razne informacije o igračima koji navodno dolaze, a ja ne mogu ulaziti u to. Mbappe je veliki igrač, dokazao je to, a veliki su igrači dobrodošli. No ne bi bilo korektno sada govoriti o tome. Ali kao igrač je vrhunski, jedan od najboljih na svijetu", izjavio je Modrić.

"Uživam igrati s Kroosom"

Hrvatska desetka ponovila je kako uživa igrati na sredini s Tonijem Kroosom, s kojim dijeli svlačionicu od 2014. godine.

"Puno godina igramo zajedno pa je on jedan od igrača uz kojega se najugodnije osjećam igrati. Uživam igrati s njim, jako se dobro razumijemo, pa ostaje vidjeti koliko ćemo još igrati zajedno", zaključio je Modrić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider