Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav gospodin

Modrić objavom nakon sudačke drame zaradio simpatije navijača Valencije i Barce: "Luka, velik si"

Hrvatski kapetan Luka Modrić izrazio je podršku nogometašu Valencije i zaradio simpatije.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Velika je bura nastala u španjolskom nogomet nakon susreta Valencije i Reala (2:2) zbog poništenog pogotka u posljednjim sekundama, Madriđani bruje o "nečuvenoj, sramotnoj pljački"; a njihove se zvijezde redom oglašavaju na društvenim mrežama.

"Ovo je sramotno", poručio je Aurelien Tchouameni nakon susreta, Vinicius, koji je zabio dva pogotka Valenciji, je samo objavio emotikon kojim se izruguje sucu Jesusa Gila Manzana, dok je Luka Modrić svojim potezom ugodno iznenadio navijače Valencije.

Modrić oduševio navijače Barce i Valencije

"Nadam se da će Diakhaby uskoro oporaviti", kratko je poručio hrvatski kapetan na službenom X profilu (bivšem Twitteru) i zaradio simpatije kod navijača Valencije, ali i Barcelone.

"Jedini igrač Real Madrida kojeg volim. Kapa do poda", poručio je jedan navijač Barcelone u komentarima ispod objave.

"Luka, velik si. Puno ti hvala", poručio je navijač Valencije.

Mouctar Diakhaby se naime teško ozlijedio nakon jednog duela s Tchoumanijem, njegovi su bolni krici odazvanjali terenom zbog čega su se igrači Valencije u nevjerici hvatali za glavu.

Iznesen je na nosilma s travnjaka i prevezen u bolnicu na dodatne preglede, a sumnja se na tešku ozljedu koljena.

Kaos u sudačkoj nadoknadi

Dodajmo kako je Modrić ušao u igru u 63. minuti susreta, a u sudačkoj nadoknadi dogodila se situacija koja je razbjesnila Madriđane.

U trenutku dok je Brahim Diaz upućivao centaršut u kazneni prostor za Judea Bellinghama, sudac Gil Manzano je svirao kraj igre, zbog čega nije vrijedio pogodak engleskog nogometaša za pobjedu i veliki preokret.

Nakon utakmice je uslijedio kaos u kojem je najgore prošao upravo Bellingham, sudac mu je poništio pogodak, a onda i pokazao crveni karton.

Jude Bellingham VIDEO Real bruji o "nečuvenoj pljački": Sudac poništio gol pa pokazao crveni Bellinghamu zbog ovog poteza divider

Luka Modrić protiv Valencije VIDEO Sudački kaos u Primeri: Sudac svirao kraj, Real zabio sekundu poslije za pobjedu - gol nije vrijedio divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider