Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"nogomet se igra glavom"

Modrić na naslovnici uglednog France Footballa: Otkrio svoju veliku neispunjenu želju

Luka Modrić osvanut će u utorak na naslovnici uglednog France Footballa.

Modrić i Zidane u zagrljaju (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Najnovije izdanje jednog od najuglednijih nogometnih magazina na svijetu France Footballa ugledat će svjetlo dana ovog utorka, a protagonist na naslovnici bit će hrvatski kapetan Luka Modrić. Favorit za osvajanje Zlatne lopte u izboru France Footballa dao je opsežni intervju za ugledni magazin, a neke od njegovih izjava donosimo u nastavku teksta.

"Volio bih da sam zaigrao sa Zidaneom", rečenica je koju magazin izdvaja.

Sama pomisao da sredinu terena zajedno kontroliraju Modrić i Zidane vrlo je intrigantna. Dvojac koji nogometni svijet obožava zbog nevjerojatnog osjećaja za loptu, stila i kvalitete, ali i nogometne filozofije.

"Nogomet je igra koja se igra glavom", rekao je Luka Modrić za France Football, a to je često govorio i naglašavao njegov bivši trener s kojim je osvojio posljednje tri Lige prvaka.

U opsežnom intervjuu Modrić se dotaknuo i teme Cristiana Ronalda, koji je napustio Kraljevski klub nakon dugih devet godina i prešao u redove Juventusa, a posebno je nahvalio Kyliana Mbappea, francusku tinejdžersku senzaciju.

"Cristiano Ronaldo je daleko ispred svih ostalih. Siguran sam da će Mbappe nastaviti napredovati."

Luka Modrić jedan je od glavnih favorita za osvajanje Zlatne lopte France Footballa, u izboru više od 190 specijaliziranih novinara diljem svijeta. Pobjednik laskave individualne nagrade bit će objavljen 3. prosinca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider