Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Real se uvijek oporavi''

Modrić i Zidane objasnili težak poraz Reala i poslali poruku svojim protivnicima

Srijeda navečer nije bila dobra za Real Madrid, koji je pretrpio neugodan poraz u Ligi prvaka kod Tottenhama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenham je u 4. kolu skupine H Lige prvaka deklasirao europskog prvaka Real Madrid s 3-1. Bio je to ujedno prvi Poraz Reala u skupinama Lige prvaka još od 2012. godine. Dva pogotka Allija i jedan Eriksena ostavili su Real na drugom mjestu skupine i nastavili loš niz u posljednje vrijeme.

''Nismo u krizi'', izjavio je Zidane nakon utakmice te nastavio:

''Ne osjeća se kao da smo razbijeni, možda nam je nedostajala mirnoća koju smo uvijek imali ispred gola. Kada imate dvije šanse, trebate postići dva gola. Ovaj put nismo uspjeli u tome. Siguran sam da ćemo uspjeti okrenuti stvari.''

U analizi utakmice Zidane je priznao da su Spursi pokazali snagu na Wembleyju, ali je optimističan u vezi svoje momčadi i nastavka sezone.

''Možda trenutno nismo svi na istoj razini, takve stvari se znaju događati. Izgubili smo dvije utakmice zaredom i ne možemo biti u dobrom raspoloženju, ali imamo tri ili četiri dana za odmor. Zaključak je da smo izgubili od bolje momčadi'', rekao je Zidane.

Unatoč tome što je Real imao jedan od lošijih nastupa ove sezone, hrvatski reprezentativac Luka Modrić vjeruje da će se vratiti iz ovog ponora kao što to uvijek i napravi.

''Imali smo i prije teške situacije i uvijek smo se vratili. Bio je to poraz kojeg nismo očekivali, vrlo težak za podnijeti. Ali ovo je nogomet i ovakve stvari se događaju. Mislim da je Tottenham zaslužio pobjedu'', objasnio je Modrić i nadodao:

''Ne igramo kao što znamo, moramo učiniti sve kako bismo vratili našu formu. Fizički i psihički smo u redu, ali u ovoj utakmici nismo bili dovoljno dobri'', zaključio je veznjak Reala.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider