Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čeka ih ludnica

Modrić komentirao pakleni ždrijeb za Real: ''Više nema laganih utakmica''

Real Madrid nije uspio izboriti status nositelja u ždrijebu Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Završila je grupna faza Lige prvaka, dio natjecanja koji je pomalo razmaženim nogometnim zaljubljenicima postao sve dosadniji. Zato prava ludnica kreće u veljači jer u nokaut-fazi više nema kalkulacija.

U ponedjeljak ćemo na ždrijebu Lige prvaka saznati parove osmine finala, a tamo nositelj neće biti Real Madrid. PSG je ipak bio bolji u skupini, što bi Madriđanima lako moglo zakomplicirati život već na startu nokaut-faze.

Protivnik Realu bit će Bayern, Manchester City, Liverpool, Juventus ili RB Leipzig (protiv Barce, Valencije i PSG-a ne mogu biti izvučeni). Četiri velikana ili sjajna momčad iz Leipziga? Naravno da bi navijači odmah prihvatili lakši ždrijeb.

gol expired Zbog nove stravične ozljede francuska zvijezda završava karijeru s tek 23 godine? divider

"Zadovoljni smo što ćemo biti u ždrijebu, vidjet ćemo koga ćemo izvući. No svejedno je jer će svaki protivnik biti težak. Nakon što prođeš skupinu, nema više laganih utakmica", rekao je 34-godišnji Luka Modrić, koji je protiv Bruggea zabio pogodak.

Bio mu je to treći pogodak ove sezone u 14 nastupa. Prethodno je zabio dva gola u španjolskom prvenstvu, Granadi i Real Sociedadu. Modrić je zabio ukupno 20 golova u 317 utakmica od kada je prije sedam godina obukao bijeli dres Kraljevskog kluba.

"Bilo nam je važno dobro ući u utakmicu, prikazati dobar nogomet i pobijediti. A to smo i ostvarili. Tijekom većine vremena igrali smo izuzetno dobro te zaslužili pobjedu", napomenuo je Modrić.

gol expired Sve je bilo jasno već nakon Šahtara: Modrima ipak palac gore. Stop rasprodaji! divider

"Može biti da u prvom poluvremenu nismo imali tečnost u igri, no unatoč tome dobro smo izgledali. U drugom poluvremenu zaigrali smo bolje i zabili tri gola", dodao je kapetan hrvatske reprezentacije.

Real Madrid sada će se okrenuti španjolskom prvenstvu, gdje ga u idućih sedam dana očekuju gostujuće utakmice protiv Valencije i Barcelone, klubova koji su također izborili nastup u osmini finala Lige prvaka.

"Pred nama je važan tjedan, a godinu želimo završiti što bolje. Puni smo samopouzdanja te se nadam da ćemo to pokazati u nadolazećim utakmicama", zaključio je Modrić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider