Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kapetan vatrenih se otvorio

Modrić iskreno progovorio o brojnim temama: O sudačkoj pomoći Realu, istini o Baleu i što se događa s Hazardom

Modrić je dao vrlo opširan i sadržajan intervju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić dao je veliki intervju za El Partidazo de Cope, u kojem se dotaknuo brojnih tema.

Španjolce je, kao i uvijek, zanimala priča o njegovim počecima u izbjegličkom hotelu, kao i nastupi za Hrvatsku. Modrić se vraća među Vatrene u čak tri utakmice u osam dana, uz izravan prijenos na gol.hr-u i Novoj TV.

"Želio sam vidjeti suigrače, nisam godinu dana bio s reprezentacijom. Nisam glavni tamo, izbornik je glavni. Ja sam najstariji i pokušavam mu pomoći", rekao je Modrić.

Osim toga Modrić je komentirao i brojne klupske aktualnosti.

Kraj transfernog roka Završio je transfer rok: Dva Hrvata pronašla nove klubove, Bayern doveo trojicu, a Juve dao 50 milijuna za igrača divider

Uvijek aktualna tema u Španjolskoj jest sudačka naklonjenost Realu. Modrić je progovorio o tome.

"Nekad se kritizira previše i besmisleno. Puno je prigovora da VAR pomaže Realu, ali pokažite mu odluku u našu korist koja nije ispravna. Odluke koje su se donosile bile su konzistentne. VAR čini nogomet poštenijim", rekao je.

"Kada je VAR odluka protiv Reala i pogriješe na našu štetu, nitko ne priča o tome. Postoje utakmice u kojima su nam propustili dati penale i nije se puno pričalo. Nije istina da VAR pomaže Realu", dodao je.

Vjerni suradnik Luke Modrića u karijeri bio je Gareth Bale. Njihovi putevi razdvojili su se ovoga ljeta kad se Velšanin vratio u Tottenham.

gol expired Srpski mediji: Zdravko Mamić postaje vlasnik kluba iz Srbije divider

"S njim sam proveo većinu karijere. Mogu reći da je sjajan tip. Sramežljiv je, a što se pričalo o njemu, nije pošteno. Sude ga po zadnjim godinama u Realu, a ono što je napravio je impresivno. Govorio je španjolski u svlačionici. Svi imaju svoje ponašanje i način na koji ga prenose. Gareth se nije puno družio, ali u svlačionici je bio korektan", rekao je.

O Baleu se više i ne govori mnogo u Madridu, na dnevni red došao je novi problem - Eden Hazard, skupo plaćeno pojačanje koje se muči s ozljedama, formom i kilogramima.

"Nije to ugodna situacija. Došao je pokazati da je jedan od najboljih i pokazat će to ove godine. Kad je bio dobro, pokazao je da će biti važan, ali ozljede su ga zaustavile. Trebamo ga i pokazat će zašto je Real toliko platio za njega", uvjeren je Modrić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider