Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
GOSPODSKI POTEZ

Modrić dobio lijepu vijest zbog koje možda ne mora žuriti s oproštajem od Hrvatske

Real Madrid je odlučio povući potez u korist svojih igrača.

Carlo Ancelotti i Luka Modrić (Foto: Afp)

Carlo Ancelotti razveselio je barem malo nogometaše Reala. Oni predstavljaju sam vrh europskog nogometa, bore se za trofeje u baš svim natjecanjima u kojima sudjeluju i kao takvi igraju najviše utakmica u sezoni.

Ona iduća sezona mogla bi početi ranije zbog Svjetskog prvenstva 2026., a nakon ove sezone čeka nas i novo natjecanje, masovno Svjetsko klupsko prvenstvo.

Igrači će imati malo vremena za odmor, pa unatoč astronomskim plaća zbog njihovog je fizičkog i psihičkog zdravlja potrebno imati više dana odmora u sezoni.

Ancelotti je o tome pričao na konferenciji za medije uoči otvaranja sezone protiv Valladolida.

''Igračima je potreban odmor. Potrebni su im praznici. Razmišljamo o uvođenju individualnih odmora za igrače. Oni danas gotovo da i nemaju odmor. S liječničkim timom pripremamo plan'', najavio je trener Luke Modrića i društva.

Što to točno znači Ancelotti je objasnio na primjeru Viniciusa, ali isto vrijedi, na primjer, za našeg uskoro 39-godišnjeg Modrića.

''Ako Vinicius ode u Brazil igrati dvije utakmice za reprezentaciju dobit će četiri do pet dana odmora. Neće sudjelovati u radu s ostalim igračima. To je jedini put. Na njemu je kako će iskoristiti te dane''.

Ancelottijeve riječi dodatno će podići raspoloženje kod igrača koji ga ionako obožavaju. U modernom nogometu, usprkos već spomenutim astronomskim plaća, ipak ne treba zaboraviti da su vrhunski nogometaši i dalje ljudi od krvi i mesa.

Marc Bernal Barcelona slavila na teškom gostovanju s čak tri 17-godišnjaka u prvih 11 divider

Napad na gazdu Fenera VIDEO Vrije u Feneru: Tjeraju Džeku, navijači divljali na gostovanju, gazda kluba nokautiran divider

Cristiano Ronaldo VIDEO Ronalda uništili Srbi, a onda ga još ponizili navijači: Pogađate što je vikao cijeli stadion divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
ANKETA U Dnevniku Nove TV pitamo vas tko je odgovoran za trenutačnu situaciju u Hajduku?

Glasajte >>> https://rb.gy/x0pc4p
UŽIVO Pratite izvanrednu konferenciju za medije Hajdukovog predsjednika Ivana Bilića

Opširnije >>> https://rb.gy/h2y366

Foto: Vojko Bašić/Cropix
🗣: "Taj momak treba biti pravilno vođen i nadam se da se uz zdravlje, dobru glavu i dobar rad može razviti u vrhunskog napadača. Pratio sam ga kada je igrao za Osijek, ali imati njega na treningu..." ✅⚽
U igru je ušao u 77. minuti dvoboja, zamijenio je Ali Ahmeda u središnjem redu, a nakon deset minuta na terenu zaradio je i žuti karton. ⚽✅