Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pohvalio dalića

Modrić bez euforije: ''Napravili smo sve što je trener tražio, vjerujemo u odlazak na SP''

Kapetan Luka Modrić vjeruje kako se Hrvatska kroz dodatne kvalifikacije može plasirati na Svjetsko prvenstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska reprezentacija izborila je nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji pobjedom u Ukrajini. Kapetan Luka Modrić asistirao je za prvi gol Andreju Kramariću.

"Bilo je najbitnije da pokažemo karakter i ostavimo srce na terenu, a to smo i napravili. Odigrali smo zrelo i bez žurbe. Napravili smo sve što je trener od nas tražio. U drugom poluvremenu smo iskoristili naše prilike i zasluženo smo slavili. Ukrajina nam nije složila nijednu pravu priliku'', rekao je Modrić za HRT nakon utakmice.

No kapetan smiruje moguću euforiju.

"Nismo još ništa napravili. Tek smo u play-offu. Ovo trebamo memorirati u glavi i ovako igrati u play-offu, jer tako se bori za Hrvatsku".

Trebalo se vratiti u pozitivan ritam nakon utakmice protiv Finske.

"Bio je veliki pritisak. Mi smo ekipa koja se ne zna braniti i pokazali smo pravi karakter. Ovo je nogomet i ne ide sve uvijek onako kako bi htjeli. Idemo u dodatne kvalifikacije i idemo po to Svjetsko prvenstvo".

Modrić je pohvalio suigrače.

"Sve smo napravili do zadnje crtice što smo si zadali prije utakmice. Još uvijek ne shvaćam što nam se dogodilo protiv Finske. Onakav pad mi je i dalje neshvatljiv".

Navijačima je poručio kako će se boriti do kraja.

"Vjerujemo i dalje u odlazak u Rusiju. Moramo ostati pozitivni, a navijačima poručujem da nas podrže, a ja im obećavem da ćemo se boriti za Hrvatsku kao i danas".

Hoće li se Hrvatska plasirati na SP u Rusiju?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider