Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Kamere sve snimile

Mlada zvijezda Barce jasno pokazala što misli o Benzeminu osvajanju Zlatne lopte

Član Barcelone Gavi osvojio je nagradu za najboljeg mladog nogometaša prošle sezone.

Karim Benzema i Gavi (Foto: Twitter/Ballon d'Or/Screenshot)

Francuski golgeter Karim Benzema osvajač je Zlatne lopte. Prošle je sezone predvodio Real Madrid u osvajanju La Lige i Lige prvaka s ukupno 50 pogodaka, što mu je donijelo veliko priznanje.

Nisu baš svi bili zadovoljni time što je velika nagrada otišla u ruke francuskog napadača, a jedan od njih je mlada zvijezda Barcelone, Gavi. Tek što je Zinedine Zidane proglasio pobjednika, kamere su uhvatile Gavijevu reakciju, koja je rekla baš sve.

Trinity Rodman Svi su se pitali tko je ljepotica kraj Mbappea na dodjeli Zlatne lopte: Nova zvijezda poznatog oca divider

Nezadovoljnim je pogledom ispratio Benzemu na pozornicu, a upravo je s njim nekoliko dana ranije imao verbalni sukob u El Clasicu na Santiago Bernabeuu. Porječkali su se jednom prilikom na utakmici, koja je pak okončana pobjedom Real Madrida.

Slavio je Kraljevski klub s 3:1 i preoteo Barceloni prvo mjesto na tablici, što je, vjerojatno, razlog više za ovakvu reakciju mladog nogometaša. No, imao je Gavi razloga za zadovoljstvo, proglašen je najboljim mladim igračem prošle sezone.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider