Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problemi u Engleskoj

Oršić propustio treću utakmicu u nizu, trener otkrio kakav je status Vatrenog: "Razgovarali smo"

Trener Southamptona Ruben Selles otkrio je status Mislava Oršića.

Mislav Oršić (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Teški su ovo dani za Mislav Oršića. Već treću utakmicu zaredom nije bio u kadru Southamptona, koji je upisao novi ligaški poraz. U zaostalom susretu 7. kola engleske Premier lige izgubili su od Brentforda (0:2), tako da su još uvijek na dnu ljestvice.

Zbog toga se na konferenciji povuklo pitanje što se događa s Oršićem. Stigao je kao veliko pojačanje, a mnogi su očekivali da će on biti taj koji će izvući Southampton iz ponora:

Juniori Hajduka Težak udarac za juniore Hajduka: Zbog ovog pravila ostali su bez kapetana za polufinale Lige prvaka divider

"Imamo veliki roster i Oršić nije svaki put u sastavu. Moja odluka je da su neki drugi igrači ispred njega. Razgovarali smo, poštujem sve igrače, pa tako i Mislava. Nastojim biti jasan u svojim idejama i stavovima. On je pravi profesionalac", kazao je Ruben Selles.

Oršić je posljednje minute upisao u susretu FA Cupa protiv Grismby Towna koji je senzacionalno slavio s 2:1, a hrvatski nogometaš je proveo gotovo sat vremena na travnjaku. Nažalost, bez posebnog učinka.

Nakon 27 odigranih kola Southampton je posljednja momčad tablice sa 22 boda, četiri manje od sigurne zone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider