Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Idemo po naslov''

Mislav Oršić produžio ugovor s Dinamom: ''Da, htio sam u Burnley, ali...''

Mislav Oršić produljio je ugovor s Dinamom, ali nije poznato na koliko dugo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Mislav Oršić produžio je ugovor s Dinamom, objavio je zagrebački klub na službenim kanalima.

Njegov ostanak će svakako bit veliko pojačanje u borbi za naslov prvaka, ali i za susret osmine finala Europske lige između Dinama i Seviile. Prva se utakmica igra 17. veljače, dok je uzvrat tjedan dana kasnije na Maksimiru.

"Ovo je poseban trenutak za mene. To je potvrda svega što sam pružio klubu u protekle tri i pol godine. Kroz nekoliko posljednjih dana osjetio sam nešto što ni u najljepšim snovima nisam mogao očekivati, takvu želju ljudi u klubu, kao i navijača da ostanem u Dinamu, u klubu za koji navijam od svog rođenja", rekao je Oršić na potpisu ugovora pa se dotaknuo transfera u Burnley.

"Ne mogu sakriti niti želim demantirati moju želju za prelaskom u engleski klub. Premier liga je vrh ligaškog nadmetanja u svijetu. Bio sam spreman dati sve od sebe da pokušam pomoći Burnleyju da i sljedeće godine igra Premier ligu", kazao je i zaključio.

"Idemo po naslov. Nema predaje!".

Oršić je Dinamov rekorder u Europi

Oršić je Dinamov rekorder po broju pogodaka u europskim utakmicama, čak je 21 put tresao suparničke mreže i tako nadmašio rekordere poput Zambate i Cvitanovića.

Osvojio je tri naslova prvaka sa zagrebačkom momčadi, ali i po jedan Kup i Superkup. Četiri je puta igrao grupnu fazu europskih natjecanja, a od toga je Dinamo tri puta osigurao plasman u knock-out fazu.

Inače, u dresu Dinama odigrao je ukupno 170 službenih dvoboja te upisao 68 pogodaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider