Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Glavobolja za izbornika

Oršić otpao za Cipar i Slovačku: Doznali smo hoće li Dalić pozvati zamjenu iz HNL-a

U ovom reprezentativnom ciklusu ovo je već četvrta ozljeda u redovima hrvatske nogometne reprezentacije.

Hrvatska nogometna reprezentacija bit će dodatno oslabljena za dvije utakmice kvalifikacija protiv Cipra i Slovačke.

Nažalost, otpao je Mislav Oršić zbog ozljede gležnja. Jučer je ranije napustio trening, a prve procjene govorile su da ne bi trebalo ništa ozbiljno, ali detaljni pregledi pokazali da je u pitanju ozbiljnija ozljeda zbog koje će preskočiti ove dvije utakmice.

Veliki je to hendikep za izbornika Zlatka Dalića koji je ranije istaknuo da želi osvojiti maksimalnih šest bodova, tako da je sigurno želio imati sve igrače na raspolaganju. 

Koliko će njegov izostanak trajati, još uvijek nije poznato, ali je sasvim jasno da je ovo veliki udarac za Dinamo kojeg očekuju važni dvoboji u Europskoj ligi i HT Prvoj ligi, kao i za hrvatsku reprezentaciju.

gol expired Oglasio se Modrić nakon povratka u reprezentaciju: Podijelio je zanimljivu fotografiju na Instagramu divider

Iz tabora Vatrenih saznali smo da izbornik Zlatko Dalić neće zvati zamjenu za ozlijeđenog Oršića, vjerojatno bi to bio Kristijan Lovrić koji je već pokazao da je dokazana kvaliteta prvoligaškog nogoeta.

Budući da reprezentacija već sutra putuje na Cipar gdje ih očekuje lagani trening pa utakmica, Dalić je procijenio da bilo koja zamjena za Oršića ne bi ozbiljno konkurirala za sastav.

Ovo je već četvrta ozljeda u ovom reprezentativnom ciklusu. Ranije su otpali Josip Juranović, Dejan Lovren, Ivica Ivušić, a sada i Oršić.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider