Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolji, brži, agresivniji...

Mislav Oršić objasnio zašto su dinamovci bili tako nervozni protiv Rapida

Dinamo se vraća iz Beča s porazom 2:1 od Rapida u 3. kolu Europa lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak nije se proslavio u Beču, Dinamo je poslije dosta loših 90 minuta morao stisnuti ruku Rapidu i s porazom 2:1 očekuje uzvrat za 14 dana. Jedan od rijetkih dinamovaca koji može biti zadovoljan svojom partijom večeras na Allianz Areni bio je strijelac jedinog gola Modrih Mislav Oršić:

"Rapid je bio bolji, brži i agresivniji. Poslije 1:1 čak nismo bili loši, igrali smo okej, ali uspjeli su nam ponovo zabiti. Nakon toga više ništa prema naprijed nismo mogli kreirati prema naprijed kako bismo ih ozbiljnije ugrozili", rekao je za kamere Arene Sport.

gol expired Kako su igrali: Oršić jedini zadovoljio, još dvojica s prolaznim ocjenama, najgori na terenu stoper Modrih divider

Čemu nervoza?

"Teško je reći. Puno smo griješili. Radili smo najjednostavnije greške u pasu poslije oduzetih lopti i na to su nam oni igrali kontre i unosili nervozu.“

Uzvrat je za dva tjedna?

"Definitivno mislimo da možemo dobiti u Zagrebu. Ovo nije bio naš najbolji dan i zato smo izgubili. Moramo se bolje pripremiti za tu utakmicu, nastaviti dobro raditi, biti jači u glavama kako bismo dali sto posto od sebe, a kad toliko dajemo, pobjeđujemo“, podvukao je Oršić.

gol expired Krznar razočaran porazom u Beču: "Neobjašnjiva nervoza od prve minute... Moramo puno, puno bolje" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider