Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što se događa?

Navijači Southamptona u šoku: Mislav Oršić i Ćaleta-Car završili u drugoj momčadi

Mislav Oršić zaigrat će za mladu momčad Southamptona protiv Sheffield Uniteda.

Mislav Oršić (Foto: Afp)

Hrvatski nogometaš Mislav Oršić stigao je ove zime u Southampton kao veliko pojačanje, ali posljednji potez trenera Nathana Jonesa sugerira da sve baš i ne ide po planu.

Prepustio ga je mladoj momčadi Southamptona do 23 godine, koja igra susret PL Cupa protiv Sheffield Uniteda, a Oršić je posve neočekivano završio u početnoj jedanaestorki, i to samo 24 sata prije gostovanja kod Brentforda u sklopu 22. kola engleske Premier lige.

To znači kako Mislav Oršić, ali i još nekoliko prvotimaca, poput Duje Ćaleta-Cara, sigurno neće startati protiv Brentforda, ali je i posve upitno jesu li uopće u konkurenciji za tu utakmicu. Teško je vjerovati da će igrati dvije utakmice u dva dana.

Joško Gvardiol 14-godišnji Joško Gvardiol zabio za pobjedu pa stao pred kamere: Snimka je pravi hit divider

Jones je sveukupno četiri prvotimca prepustio mladoj momčadi Southamptona, osim dva Hrvata, tu su još Djenepo i Bella-Kotchap.

Zasad je Oršić upisao četiri nastupa u dresu engleskog premierligaša, od toga je dva puta krenuo od prve minute, ali bez posebnog učinka na terenu.

Trebat će mu vremena da se prilagodi engleskom nogometu, svjestan je toga i trener Jones, koji je kazao da je došao iz momčadi u kojoj se igra drukčiji nogomet, ali svejedno je sve iznenadila ova vijest o prepuštanju Oršića madoj momčadi.

Je li Oršić dobro postupio kada je otišao u Southampton?

Ukupno glasova:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider