Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Pa nije on Maradona"

Mišković o kontroverzi s ponajboljim igračem Rijeke i ambicijama: "Svake godine sanjam prvenstvo i Kup"

Damir Mišković osvrnuo se na Lindona Selahija i ambicije Rijeke u nastavku sezone.

Damir Mišković (Foto: Damir Škomrlj/Cropix)

Predsjednik Rijeke Damir Mišković gostovao je u posljednjoj ovogodišnjoj emisiji Pod stijenama Kantride. Dao je svoj osvrt na netom završenu polusezonu koju je Rijeka okončala na drugom mjestu, sa šest bodova manje i jednom utakmicom manje u odnosu na vodeći Hajduk.

"Pogodio me onaj poraz od Slaven Belupa na Rujevici. Da smo tu utakmicu pobijedili, sad bismo bili na minus tri, bliže vrhu. No dobro, drago mi je da su se momci poslije toga vratili i odradili posao protiv Rudeša", rekao je prvi čovjek riječkog prvoligaša.

Mišković se potom suočio s pitanjem može li se Rijeka u nastavku sezone potući za naslov prvaka.

"Ha, ja svake godine sanjam osvajanje i prvenstva i Kupa. Međutim, treba biti realan, u SuperSport HNL-u tri kluba imaju veći budžet od nas", kazao je, aludiravši na Dinamo, Hajduk i - Osijek.

Rijekin predsjednik se dotaknuo i nedavno predstavljenog projekta nove Kantride, kazavši da će zadnju riječ dati gradski vijećnici i građani te da s investitorima nema nikakvih problema.

Ipak, trenutno je goruće pitanje Rijeke Lindon Selahi. Odlični albanski veznjak, koji je cijelo ljeto i jesen bio motor riječke igre, još uvijek se nije dogovorio s klubom oko novog ugovora, a postojeći mu traje do 30. lipnja. Igrač koji prema Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura povezivao se nedavno s Hajdukom, Dinamom, ali i mogućim transferom u Ameriku (MLS).

"Što se mene tiče, to je gotova priča. Stisnuli smo si ruku jedanput, pa onda drugi put. Kad se ja dogovorim s nekim i stisnem ruku, to mi je važnije nego potpis. Mislim da je on zbilja htio potpisati i ostati, ali ja ne znam s kim on radi, njegovog menadžera nitko nije upoznao. Ako netko želi potpisati ugovor s Rijekom, onda se treba upristojiti i doći u klub poslije tri godine koliko je Selahi tu", istaknuo je Mišković.

Što će sada biti sa Selahijem - hoće li ga Rijeka prodati ove zime ili ga držati na hlađenju do ljeta?

"Idemo završiti priču s njim, kao da govorimo o Maradoni cijelo vrijeme. Imamo mi Hodžu koji je po meni top igrač, naš je, mlad je, i ne trebamo uopće brinuti oko našeg veznog reda", zaključio je predsjednik Rijeke.

Tablice omogućuje Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider