Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne daj se!

Legendarni Ćiro iskreno progovorio o teškoj bolesti : "Nalazi su opet loši, rak se proširio..."

Ćiro je prije nekoliko mjeseci saznao da je rak, nažalost, ponovno metastazirao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije samo dva mjeseca legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević šokirao je javnost priznanjem da ponovno vodi bitku s teškom bolešću, karcinomom koji mu je prvi put dijagnosticiran 2011. godine.

Tada je dobio bitku, ali karcinom je, nažalost, ponovno metastazirao.

"Nalazi su opet loši. Liječnici su ubili metastaze na tri mjesta, ali u međuvremenu je rak otišao na kosti, proširio se na rebra i zdjelicu", otkrio je Ćiro za Jutarnji list pa dodao:

"Kada mi je liječnica prvi put kazala da nije dobro, PSA vrijednost je pokazivala četiri. Sljedeći put se već popela na devet, i to je bilo alarmantno, a na posljednjem pregledu vrijednosti su stigle do 20."

Ćiro se pomirio sa situacijom, a kako kaže, samo želi otići bez bolova.

"Već izvjesno vrijeme nema ni Tomislava Ivića, ni Đalme Markovića, ni Otta Barića, ni Vlatka Markovića, nema više ni puno mlađeg Cice Kranjčara. Otišli su naši nogometni i trenerski divovi, pa ne mogu ni ja ostati za sjeme. Pomiren sam sa situacijom, jedino još želim otići bez bolova. Oduvijek imam strašno nizak prag tolerancije na bol."

gol expired Dalićeve ideje za Mundijal: Je li ovo momčad i novi sustav koji će testirati u pripremama za Svjetsko prvenstvo? divider

Za kraj, komentirao je uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije, koja je osigurala plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

"Razlika u klasi je zaista bila zastrašujuća, izgledalo je kao da su igrali Manchester United i Bratstvo iz Travnika! Ne možeš pronaći zamjerku našim igračima", zaključio je Ćiro.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider