Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Mi utječemo na tržište"

Klubovi stanite u red, kontroverzni debeljko diktira sve uvjete velikog transfera: "Imamo jasnu ideju gdje će Haaland otići"

Erling Haaland mogao bi sljedećeg ljeta napustiti Borussiju Dortmund.

Mino Raiola (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Budući da se uskoro bliži kraj jesenskog dijela sezone, sve se više priča o zimskom, a naročito ljetnom prijelaznom roku sljedeće godine koji ni po čemu ne trebao zaostati za ovoljetnim "mercatom" kojeg je obilježio transfer Lionela Messija. 

Dakako, sav je fokus javnosti usmjeren na dva talentirana napadača, Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda, a upravo je potonji dospio u središte svjetske javnosti zbog svog kontroverznog menadžera Mina Raiole koji je "bacio" pravu bombu.

Tako je u razgovoru za njemački Sport1 kazao da već dvije godine razmišlja o idućem Haalandovom klubu.

"Razmišljamo o tome već dvije godine. Imamo jasnu ideju gdje bi Haaland trebao otići", rekao je samouvjereni Raiola koji je svjestan toga da on može diktirati što će se ovog ljeta događati na nogometnom tržištu, a ne klubovi.

gol expired Livaja otkrio od koga je najviše dobio "batina", ubrzo se oglasio krivac: "Zato ti je Theophile kao kamilica" divider

"Tržište ne utječe na nas, već mi utječemo na trižište s igračem poput Haalanda".

No nešto će se pitati i dortmundsku Borussiju koja se već nekoliko puta pokazala kao tvrd i neugodan pregovarač, a to posebno vrijedi za njihovog sportskog direktora Michaela Zorca.

"Imao sam jako loš odnos s njim, ali sada me poštuju. Volim se prepirati. Iako nisam čovjek u odijelu i s kravatom, ja sam debeo i nizak, ali me poštuju", otkrio je Raiola koji tvrdi da je za svog igrača spreman na sve.

"Mogu ići u rat za svog igrača, ne služim se oružjem, niti u kojem slučaju. Novac me ne pokreće, već ponos i ambicija", kazao je pa otkrio zanimljivu informaciju za kraj.

"Ne znam kako napraviti pizzu".

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider