Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
procurili detalji

Najskuplji Srbin u povijesti sve dogovorio s Man Unitedom, u Madridu trljaju ruke

Sergej Milinković-Savić prelazi u Manchester United, pišu engleski i talijanski mediji.

Sergej Milinković-Savić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Još su samo ostali detalji koje njegov menadžer rješava u Manchesteru i za njim uskoro dolazi Sergej Milinković-Savić. Srpski nogometaš već se, pišu talijanski mediji, oprostio od suigrača u Laziju, a u javnost su iscurili detalji ugovora s Manchester Unitedom.

Rimski klub dobit će 75 milijuna eura uz lako ostvarivih pet milijuna bonusa pa su neki odmah zaokružili kako se radi o 80 milijuna eura vrijednom transferu. To Milinkovića-Savića čini uvjerljivo najskupljim srpskim nogometašem u povijesti. Imat će plaću između šest i sedam milijuna eura, a ugovor je dogovoren na pet godina.

Stasiti, metar i 90 visoki 24-godišnjak trebao bi u veznom redu zamijeniti Paula Pogbu, koji žarko želi napustiti Old Trafford i zaigrati u bijelom dresu na Santiago Bernabeuu. Mediji u Engleskoj vjeruju kako će to malo prodrmati pat-poziciju koja vlada između Uniteda i Reala. Englezi za Pogbu traže 150 milijuna eura, a u Madridu ne žele ni govoriti o takvoj cifri.

Kiks Simona Mignoleta (Foto: AFP) Vratar Liverpoola ponovno se osramotio: Društvene mreže bez milosti nakon novog kiksa divider

Ova će im se vijest sigurno svidjeti jer Zinedine Zidane silno želi svog sunarodnjaka u momčadi, a nakon prvotnog nećkanja prije nekoliko tjedana potporu za taj transfer dao mu je i predsjednik Florentino Perez.

Milinković-Savić proveo je posljednje četiri sezone u Laziju. Prošlog ljeta zbog njega je vladala prava ludnica, rimski klub tražio je čak 100 milijuna eura, ali nitko nije ''nasjeo'' na tu pretjeranu cifru. No i ovih 80 milijuna eura čini ga jednim od najskupljih nogometaša posljednjih godina.

Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) +6 Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider