Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
srećom, imaju alissona

Vratar Liverpoola ponovno se osramotio: Društvene mreže bez milosti nakon novog kiksa

Simon Mignolet, vratar europskog prvaka Liverpoola, primio je tragikomičan pogodak u pripremnom susretu protiv Sportinga.

Kiks Simona Mignoleta (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Vratari Liverpoola Loris Karius i Simon Mignolet najslabiji su dio momčadi europskog klupskog prvaka. Štoviše, Karius je izravni krivac što Redsi nisu slavili u finalu Lige prvaka 2018. godine, kada je Real Madrid slavio s 3:1.

Njegove dvije katastrofalne pogreške skupo su koštale Liverpool, koji ga je istog ljeta poslao na posudbu u redove turskog Bešiktaša. Ni tamo se nije previše proslavio u prošloj sezoni. 

Loris Karius (Screenshot) Najgori vratarski nastup u povijesti finala Lige prvaka: Društvene mreže nisu imale milosti divider

Liverpool je na mjesto prvog vratara doveo Alissona Beckera, brazilskog vratara koji je jedan od najzaslužnijih što je Liverpool osvojio naslov prvaka Lige prvaka.

Mignolet je trenutačno rezervni vratar Redsa, a tako će i ostati s obzirom na njegove kiks koji jako podsjeća na Kariusa. Liverpool je noćas igrao prijateljski susret protiv Sporting Lisabona, koji je poveo već u 4. minuti nakon katastrofalne reakcije belgijskog čuvara mreže Redsa. 

Fernandes je puknuo s nekih 20-ak metara iskosa, lopta je išla ravno u Mignoleta koji je kleknuo da ju pokupi, no umjesto toga mu se odbila od ruke i završila u mreži.

"Isfurao je Kariusa."

Tako se uglavnom na društvenim mrežama sprdaju s rezervnim vratarom Liverpoola.

Susret je u konačnici završio rezultatom 2:2. Liverpool je preokrenuo do poluvremena golovima Origija i Wijnalduma, a konačnih 2:2 postavio je Wendel u 53. minuti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider