Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ponuda u obradi...

Milan nema namjeru još stati: Četiri napadačke želje i veznjak!

Talijanski velikan Milan želi u svojim redovima do kraja prijelaznog roka još nekoliko igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni gigant Milan još nije gotov s kupovinom ovog ljeta, iako je već doveo desetoricu igrača i potrošio preko 200 milijuna eura. Rossoneri traže i silno žele još jednog napadača još prije kraja prijelaznog roka, a prema posljednjim informacijama iz Italije dvije su opcije.

Milan je navodno već poslao ponudu Torinu za Andreu Belottija u visini 75 milijuna eura, plus napadač M’Baye Niang. Belotti ima otkupnu klauzulu u visini 100 milijuna eura, ali mogu ju aktivirati samo klubovi izvan Italije.

Talijanski mediji tvrde da će ova ponuda biti ujedno i posljednja Milana, prije nego se okrene prema gabonskom napadaču Borussije Dortmund - Pierre-Emericku Aubameyangu.

Gabonac je u subotu navečer putem društvene mreže razgovarao sa svojim fanovima, te je odgovarao na pitanja svima, između ostalih i jednom navijaču Milana.

"Vrati se u Milan", napisao je Sandro, a Aubameyang odgovorio;

"Volio bih! Ali, ako oni tamo spavaju, što ja tu mogu napraviti?", poslao je jasnu poruku Gabonac, koji očito želi napustiti Dortmund.

Recimo i "slučajnost" da je Aubameyang završio s jutarnjim treningom u nedjelju nakon svega 30 minuta, a razlog je navodna prehlada...

Recimo i da je dortmundski sastav suspendirao Ousmanea Dembelea do daljnjega, što bi moglo značiti da je njegov transfer u Barcelonu samo pitanje vremena. On posljednjih dana odbija trenirati s prvom momčadi, jer želi spomenuti transfer, a Borussia ga pak ne želi pustiti za siću.

Osim spomenutih igrača, Milan je i dalje u igri za Renata Sanchesa, Diega Costu i našeg Nikolu Kalinića. S obzirom da novac nije problem, samo je pitanje tko će sletjeti na San Siro.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider