Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
trener "zakopčan do grla"

Reporter Nove TV iz Norveške: "Uvjereni su u pobjedu, ali ne i u prolaz dalje"

Iz Trondheima se za Dnevnik Nove TV javio reporter Milan Stjelja s posljednjim informacijama oko susreta Rosenborg - Dinamo.

Galerija Milan Stjelja iz Trondheima

Dinamo u utorak igra uzvratnu utakmicu play-off runde u kvalifikacijama za Ligu prvaka i u Trondheimu kod prvaka Norveške Rosenborga brani prednost 2:0.

Za Dnevnik Nove TV iz Trondheima se javio reporter Milan Stjelja s posljednjim informacijama oko susreta.

Otkrio je kako su Norvežani uvjereni u pobjedu svoje momčadi, ali su isto tako prilično sigurni da će Dinamo postići pogodak. Samim time nisu sigurni hoće li im pobjeda biti dostatna za ulazak u skupine Lige prvaka.

Trener domaćina Eirik Horneland bio je prilično "zakopčan" po pitanju otkrivanja stvari vezanih za uzvrat, no djelovao je samouvjereno da će njegova momčad odigrati daleko bolje nego u Zagrebu.

S druge strane trener Dinama Nenad Bjelica ne bježi od uloge favorita i u Norveškoj, te nije želio da novinari postavljaju bilo kakva pitanja vezana za skupine Lige prvaka ili preuveličavaju važnost dvoboja.

"Igrali smo već u Ligi prvaka tako da to nije ništa senzacionalno. Bio bi to lijepi bonus na sve što smo do sada napravili. To nam je velika želja."

Dinamo je posljednji poraz u kvalifikacijama za europske kupove u gostima upisao kod švedskog Malmoa prije čak osam godina. Od tada je zaigrao u čak 22 utakmice na strani i nijednom nije poražen.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider