Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrali Rebić i Bašić

Milan razbio Lazio za polufinale Kupa, sve je bilo gotovo nakon prvog poluvremena

Uvjerljivom pobjedom protiv Lazija, Milan je osigurao polufinale Kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Milana na uvjerljivi su se način plasirali u polufinale talijanskog Kupa. Kao domaćin Milan je svladao rimski Lazio s 4:0 te je izborio dvije polufinalne utakmice protiv Intera.

Utakmica je riješena nakon prvih 45 minuta jer je tada Milan stekao tri gola prednosti. Domaći sastav je poveo u 24. minuti kada je Romagnoli poslao sjajnu loptu u prostor i asistirao Rafaelu Leau koji daje prvi pogodak na susretu.

U smiraju prvih 45 minuta eksplodirao je Francuz Olivier Giroud koji je prije nekoliko dana s dva gola preokrenuo rezultat u gradskom derbiju i donio Milanu ligašku pobjedu protiv Intera od 2:1.

I sada je zabio dva gola Laziju za velikih 3:0 Milana. Priča je zaokružena u 79. minuti golom Kessieja za 4:0.

Rebić odigrao pola sata za Milan

Za Milan je od 61. minute zaigrao hrvatski nogometaš Ante Rebić, dok je na drugoj strani Toma Bašić počeo utakmicu za Lazio te je zamijenjen u 51. minuti.

Prije Milana u polufinale se plasirao njegov gradski rival Inter koji je kao domaćin pobijedio Romu 2:0 tijekom utorka. U tom susretu je hrvatski nogometaš Ivan Perišić bio asistent kod prvog Interovog gola (Džeko).

U četvrtak ćemo saznati i posljednje polufinaliste, a sastaju se Atalanta - Fiorentina (18 sati) i Juventus - Sassuolo (21 sat).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider