Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rossoneri se provukli

Pobjeda Milana u infarktnoj završnici: Zabili za pobjedu u sudačkoj nadoknadi

Rossoneri su pobjedom ''sa zvukom sirene'' skočili na četvrto mjesto.

Slavlje Milana (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U posljednjem susretu 11. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na gostovanju pobijedio Udinese sa 1:0 postigavši pogodak u petoj minuti sudačke nadoknade.

Pogodak za pobjedu Rossonera zabio je Alessio Romagnoli u posljednjim trenucima susreta. Nekoliko minuta prije gola domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Bram Nuytnick. Zanimljivo, Nizozemac je proveo na terenu svega osam minuta prije nego što je ''pocrvenio''.

Za Udinese, koji je upisao peti poraz u zadnjih šest kola, od 84. minute igrao je Andrija Balić, dok Alen Halilović nije nastupio za goste.

Atalanta je na gostovanju pobijedila Bolognu 2:1 nakon što je domaćin vodio 1:0 na poluvremenu. Bologna je povela već u trećoj minuti golom Ibrahima M'bayea, no Atalanta je u nastavku okrenula rezultat, a strijelci su bili Gianluca Mancini (57) i Daniel Zapata (70). Mario Pašalić je za goste igrao posljednje dvije minute.

Na gostovanju je slavio i Torino deklasiravši Sampdoriju sa 4:1. Golove za Torino zabili su Andrea Belotti (12, 43-11m), Iago Falque (56) i Armando Izzo (78), dok je pogodak za Sampu zabio Fabio Quagliarella (65)

Gostujuće bodove dohvatio je i Sassuolo pobijedivši Chievo sa 2:0, a golove su zabili Federico di Francesco u 42. minuti, te Emanuele Giaccherini (90+4-ag). Adrian Šemper nije branio za domaći sastav.

Lazio je pobijedio SPAL sa 4:1. Dva gola je zabio Ciro Immobile (26, 35), a po jedan Danilo Cataldi (59) i Marco Parolo (70). Pogodak za goste postigao je Mirko Antenucci (28). Milan Badelj nije nastupio za rimski sastav zbog ozljede.

Na ljestvici vodi Juventus sa 31 bodom ispred Intera i Napolija s po 25 bodova.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider