Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav peh

Najveći gubitnik ljetnog prijelaznog roka: Sve je bilo spremno za transfer, ali zbog glupe greške posao je propao

Belgijac Michy Batsuhayi imao je dogovoren transfer iz Chelseaja u Nottingham Forest, ali klubovi su prekasno poslali papirologiju i savez ga nije stigao registrirati prije kraja ljetnog Mercata.

Michy Batsuhayi (Foto: Afp)

Belgijski napadač Michy Batshuayi je najveći gubitnik ljetnog prijelaznog roka, njegov klub Chelsea već je bio dogovorio transfer s Nottingham Forestom, ali nisu na vrijeme riješili papirologiju i Premier liga nije mogla službeno potvrditi ovaj posao.

Aubameyang i suigrači iz Barcelona Zaključen ljetni prijelazni rok: Pogledajte što se sve događalo zadnjeg dana Mercata divider

Sve uključene strane stisnule su si ruke, ali u „pet do dvanaest“ i nekoliko minuta poslije ponoći službeno su se oglasili kako od cijelog posla neće biti ništa zbog prespore papirologije. Plavi su tako propustili se riješiti nezadovoljnog napadača koji im nije potreban, Forest je ostao bez pojačanja, a Batsuhayi bez prilike pronaći novi klub u ligama petice.

Još mu ostaje nekoliko opcija

Preostaje mu još mogućnost odlaska u neku od liga u kojima je prijelazni rok još otvoren, a to su njegova Belgija, u kojoj Mercato traje do 6. rujna, Turska i Češka, gdje traje dva dana dulje ili Portugal ili Grčka, u kojima će završiti 22. rujna.

Aubameyang i suigrači iz Barcelona Zaključen ljetni prijelazni rok: Pogledajte što se sve događalo zadnjeg dana Mercata divider

U jednoj od tih liga je već bio na posudbi, konkretno u Turskoj gdje je igrao za Bešiktaš, a mogao bi se vratiti jer ga sad želi Fenerbahče. Poslije svog dolaska u Chelsea 2016. godine iz Marseillea bio je na posudbama još u Borussiji Dortmund, Valenciji i Crystal Palaceu, a ugovor s Plavima veže ga još godinu dana.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider