Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobre vijesti za njega

Dok jednom ne smrkne... Brozović će vrlo vjerojatno od prve minute biti na terenu u finalu Lige prvaka

Interov Henrih Mhitarjan vjerojatno će propustiti finale Lige prvaka, a to znači da će Marcelo Brozović, koji se s njim bori za mjesto u udarnoj momčadi u Europi, gotovo sigurno zaigrati protiv Cityja.

Marcelo Brozović (Foto: Afp)

Milanski Inter vrlo vjerojatno će finale Lige prvaka protiv Manchester Cityja morati odigrati bez svog standardnog člana udarne momčadi, armenskog nogometaša Henriha Mhitarjana.

U uzvratnom polufinalnom susretu Lige prvaka protiv Milana armenski 34-godišnji vezni igrač ozlijedio je bedreni mišić te ga je na terenu zamijenio hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović krajem prvog poluvremena.

Marcelo Brozović Navijačka teorija preplavila društvene mreže: Inter će osvojiti Ligu prvaka jer ima Brozovića divider

Iz Intera su potom službeno obznanili o kakvoj ozljedi je riječ, a ujedno je najavljeno kako Mhitarjan neće igrati u važnim posljednjim prvenstvenim utakmicama, gdje se Inter bori za jednu od prve četiri pozicije koje vode prema Ligi prvaka i iduće sezone, kao ni u finalu Talijanskog kupa protiv Fiorentine.

U klubu prvenstveno žele Mhitarjanu dati vremena da se pokuša oporaviti i zaigrati jedino u finalu Lige prvaka.

Ove sezone Mhitarjan je postigao pet golova, uz dvije asistencije, u svim natjecanjima, dok je startao u 11 od 12 utakmica Lige prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider