Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte video

Messiju je teško pao novi nokaut u Ligi prvaka: Pokušao je nabaciti osmijeh, ali...

Godine prolaze, a trijumf u Berlinu ostaje posljednji Messijev u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nova sezona, novi nokaut, ovaj put ranije u proteklom desetljeću. Lionel Messi i Barcelona ispali su iz Lige prvaka, bolji je u osmini finala ukupnim rezultatom 5:2 bio francuski prvak PSG.

Argentinski čarobnjak silno se trudio u uzvratnoj utakmici protiv Parižana, on i suigrači vjerovali su u čudo i s takvim su gardom istrčali na Park prinčeva.

Zabio je Messi briljantan pogodak, ali je pri kraju prvog poluvremena promašio jedanaesterac (obranio mu je Keylor Navas) i Barca do kraja više nije uspjela poentirati.

Messi nije mogao sakriti razočaranje zbog još jednog ispadanja, nakon što je prethodnih godina dobivao bolne "šamare" (od Bayerna, Liverpoola, Rome...), svjestan činjenice da mu Liga prvaka osvojena 2015. u Berlinu u finalu protiv Juventusa ostaje (zasad) posljednja koju je osvojio.

gol expired Polako prolazi era Messija i Ronalda: U Ligi prvaka se ovo nije dogodilo već 16 godina! divider

Po završetku utakmice u Parizu, Messiju je prišao njegov prijatelj i suigrač iz reprezentacije Argentine Angel Di Maria.

Nešto mu je rekao, pokušao ga je utješiti, a Messi je na to reagirao tako što se kiselo nasmijao. Odnosno, bolje reći, pokušao je nabaciti osmijeh, ali bilo je jasno da mu nije do smijanja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider