Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"to je sramota"

Uoči velikog okršaja Brazila i Argentine Messi oštro kritizirao brazilsku organizaciju

Lionel Messi nije imao razumijevanja za loše stanje travnjaka na Copa Americi.

Messi u dvoboju protiv Brazila (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je njegova Argentina, ponovno uz dosta muke, izborila polufinale Copa Americe u kojem će igrati protiv domaćina i prvog favorita za osvajanje naslov prvka, Lionel Messi raspalio je paljbu po organizatoru natjecanja - Brazilu.

"Travnjci su u vrlo lošem stanju. Ne može se igrati kvalitetan nogomet po ovakvom terenu. To je sramota. Lopta je poput zeca koji skače i teško ju je kontrolirati. Travnjaci jednostavno ne mogu biti ovakvi na Copa Americi", kazao je Lionel Messi, kojeg sada očekuje ogled protiv Brazila za ulazak u finale.

"Teško je reći tko je favorit između Argentine i Brazila. Pogotovo na ovoj Copa Americi. Oni su domaćini i imat će podršku velikog broja svojih navijača. No mi smo dobro pripremljeni za taj susret i moramo biti koncentrirani", smatra ponajbolji nogometaš svih vremena, koji je vrlo zadovoljan mladim izbornikom Scalonijem, koji se povezao s igračima.

"Imamo jako dobro sastavljenu skupinu mladića. Čestitam treneru na tome i njegovom stručnom stožeru. Vrlo su povezani s nama igračima i to je dobro. Imamo zajednički cilj i dobro se razumijemo", zaključio je Messi.

Utakmica Brazila i Argentine na rasporedu je 2. srpnja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider